Connect with us

Нашенско

Италиански онколог разби бялата мафия: Всички имате лек против рак в дома си! Вижте

Published

on

Онкологът Тулио Симончини е този, който разкри, че евтината и достъпна нетоксична сода бикарбонат лекува рак и тумори.

Поради това той е обявен от здравната организация за шарлатанин и еретик.

Най-успешният лек срещу рака е сода бикарбонат (NaHCO3), която за наше голямо щастие все още не е обявена като незаконна в този луд свят!

Д-р Симончини е онколог от Рим, Италия. Неговата основна теория за борба с рака е, че трябва да се предотвратят главните причини за появата на рак, които са гъбичките на име “кандида албиканис”! Содата за разлика от други противогъбични лечения, към които гъбичките могат да станат резистентни, бързо и лесно прониква в тъканите с рак или тумор. Заради тази своя черта, содата бързо разгражда тумора. Поради тези причини гъбичките вече не са в състояние да нанасят щети и са напълно без защита пред тази природна химическа субстанция.

“Кандида албиканис”, причината за много женски заболявания, според Симончини, е основната причина за рак.

Извадка от интервю с д-р Симончини, направено от Ема Холистер от сдружението “Кандида Интернешенъл” през 2007 г.

EХ: След като прочетох вашите революционни трудове за лечение на рака, не мога да не се запитам, колко ли ви е било трудно да работите в сферата на онокологията при целия този натиск и недоволство от страна на официалната медицина. Как се отразяваше това на вашата работа?

ТС: Пречки. Интриги. Клевета. Преследване. Когато учен има ефективна и революционна идея, медицинските институции по всякакъв начин се опитват да го унищожат, защото застрашава интересите на тези, които в момента управляват. Без значение колко успешен е методът, важно е да се унищожат всички следи.

Така наречените политически партии досега са направили много неща, които трябваше да попречат в работата ми. Бях изхвърлен от всички медицински организации. Те направиха истинска хайка във всички медии, правейки кампании, за да ме характеризират като обикновен шарлатанин.

Монтирани съдебни процеси, за да ме принудят да се откажа от моята работа. Полицията непрекъснато ме тормози в собствения ми дом.

EХ: Защо днешната медицина с всички сили се опитва да попречи на вашата теория и вашите начини за лечение с помощта на сода бикарбонат и защо отричат вашите основни доказателства, че гъбичката от вида “кандида” е основен причинител на рака?

ТС: Една от основните черти на медицинския връх е егоизмът и алчността, както и липсата на морал. Тези черти им пречат да погледнат отвъд своята лична изгода. Второ, днешната официална теория за възникване на рак се състои в хипотезата, че раковите заболявания възникват при генетични нарушения на клетките, мутация на клетките, които предизвикват образуването на клетките на рака. Тази теория просто е неточна и никога не е доказана. Следователно, всички методи на лечение или не дават резултат, или са незабележими.

EХ: Смятате ли, че проблемът може да бъде решен?

ТС: Да. Това може да се постигне, ако се направят изследвания, които ще се занимават със самия източник на проблема, разбира се, ако се позволят свободни медицински прегледи без намеса на парите или политиката. Когато хора от областта на медицината само от една страна се съберат на едно място и решат да намерят решение на проблема, без нарушаване на човешките морал и стандарти, със свободна циркулация на информацията в медиите, тогава резултатите ще се забележат веднага.

EХ: Колко случая на рак сте излекували? Със сигурност положителните резултати би трябвало да означават нещо за вашите колеги в областта на медицината?

TS: Излекувал съм стотици пациенти. Много от тях имаха последен стадий на рак или имаха ракови заболявания в напреднал стадий, особено е голям броят на тези, които се обърнаха за помощ след няколко неуспешни лечения с конвенционалните терапии. Повечето от тях напълно се възстановиха след лечение със сода и все още живеят и работят нормално. В случаите, когато се започва с лечение на рак в ранните стадии след откриване на малки ракови възли с размер до 3 см и минимален брой на метастази в 90 процента от случаите пациентите напълно се възстановяват. Важно е да се отбележи, че повечето лекари са съгласни с моя метод за лечение на рак.

EХ: Няма ли начин тези доказателства от медицинските картони на пациентите, които са излекувани от рак със сода да се използват като натиск върху медицинските асоциации, за да разберат вашата работа?

ТС: Не, защото е необходимо да се демонстрират над сто напълно документирани случая и за това е необходимо да работя в някоя клиника, която се занимава с изследвания на рака. За мен това е невъзможно, защото съм изключен от медицинската общност.

EХ: Много жени имат “кандида”, която причинява гинекологични проблеми – от проблеми с репродуктивните органи до женски ракови заболявания. Имате ли някакъв съвет за тях?

ТС: За да изкоренят жените хроничните проблеми и гъбичните инфекции, те би трябвало всеки ден да се мият с два три литра чиста преварена вода, която трябва да се охлади до телесната температура и в нея да сложат две супени лъжици сода бикарбонат. Това лечение трябва да се прави за период от два месеца, освен по време на менструалния цикъл. “Кандида” е много устойчива гъбичка и отнема много време, за да се изкорени.

Доктор Тулио Симончини от самото начало на своята онкологична кариера вдигна прах в Световната медицинска организация и то само поради факта, че пропагандира лечение на раковите заболявания с лесно достъпното и нетоксично съединение: сода бикарбонат

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашенско

По мое време пенсионната възраст за жените бе 55 г., а за мъжете 60 и още 20 неща които ги няма днес

Published

on

1.Пенсионната възраст за жените бе 55 г., а за мъжете 60

2.Невъзможно бе да срещнеш бездомник или клошар

3.Здравеопазването беше безплатно

4.Образованието също, като на тези от слаборазвитите райони се даваше възможност да учат в университет и с минимален успех показан от средното училище

5.На младоженците се даваше почти безлихвен заем, на стойност, колкото да си купят нова кола;

6.А помните ли, че опрощаваха заема от по-горе при родено второ дете?

7.Нямаше как да бъдеш безработен

8.Нямаше работещи бедни

9.Стига да искаш, държавата ти даваше земя да я „чоплиш“

10.Консултираше те къде, дори в най-затънтеното село, каква е почвата и какво да засееш с успех там

11.И помните ли, че през цялото време (и преди Указ 56) си имаше „частници“

12.Ако пък се заселиш трайно в Странджа-Сакар държавата поощряваше това с 10 000 лева.

(Повече пари от за една нова кола.)

13.… а да пестиш от храна беше нечувано

14.Ако се появеше масов престъпник, то беше такова събитие, че за него се говореше десетилетие… и повече даже

15.Спомнете си как обяда в заводите (тристепенно меню, с безалкохолно) беше на стойност от 5 до 8 кибрита

16.Никого не „изключваха“ за неплатен ток (а той беше пренебрежимо малка сума)

17.Телефоните се плащаха на три месеца – веднъж.

18.И даже банани ( но в показните магазини и по-скъпи) имаше почти винаги!

19.Нямаше ЧСИ, измами на старци, принуди, вилнеещи мутри, както и нямаше чувство за липса на справедливост въобще!

… това от по-горе вече не можем да го имаме…

20.Днес искаме само да ни оставят да работим и справедливост.

Нищо друго.

И засега е само мечта.

Continue Reading

Нашенско

Стар запазен ученически бележник от 80-те разказва интересни неща

Published

on

Сине,това е моят бележник от 8. клас, който баба ти пази грижливо заедно с всички мои тетрадки, контролни работи и надраскани в час учебници. Както виждаш, аз не съм бил „силен“ ученик. Мисля, че съм бил обаче добър ученик.

Надявам се да е така, защото все още пазя много приятелства със съученици от моя клас. Надявам се да е така и защото пазя добри спомени от всички мои преподаватели. Помня името на всеки мой учител. Помня къде и как е стоял и какво ми е казал, когато ми е писал „Лош 1“, „Слаб 2“ и „Отличен 6“.

Сине, не оценките ще те направят добър човек. Те обаче ще са атестат за това, какви усилия ще полагаш за своето развитие. Те няма да бъдат само оценки за това, колко и какво си запомнил или как си преписал. Те ще за оценки за това какво отношение имаш към живота. Обучението в този етап е част от него.

Уважавай учителите си – те правят всичко по силите си, за да ти предадат целия си опит и знания, които ще са ти от ползва занапред.

Уважавай съучениците си – те са твоите приятели и те са тези, с които ще делиш следващите пет години негодуванието от внезапно контролно, щастието от взет изпит и много други емоции.

За това – бъди умерен в преценката си за хората и не упреквай никой друг, ако нещо не се реализира според твоите планове. Бори се за всяка победа. Тя никога няма дойде даром.

Бъди Човек, сине!

Ангел Ангелов

Continue Reading

Нашенско

Разказ за времето когато народът работеше и макар да не живееше охолно, не се лишаваше от нищо

Published

on

По времето на Тодор Живков народът работеше и макар да не живееше охолно, не се лишаваше от нищо. Плюят по социализма, но като днешната скъпотия и мизерия не е имало.
През последните 5-6 години до 1990 г. прясното мляко беше по 30 ст., киселото – по 22 с бурканче или в кофичка.

Краве сиренето беше 2.60 лв. То никога не е било на държавни дотации, а ментета не си и помисляхме, че може да има. Минималната заплата беше 120 лв. (както и моята), но през 1989 г. я направиха 140 лв.

Рибната консерва „Копърка“, символ на студентската мизерия, беше 28 стотинки. Замразената скумрия – 1.20-1.60 лв., според едрината. „Кучешката радост“ беше 3.30 или 3.60 лв. – дето сега ни агитират да умрем за нея. Ама беше от месо, припомня socbg.com.
Бялото вино беше 97 ст. Плодовата ракия – 3.90 лв., сливовата – 4.90-5.10.
Дядо ми е работил 25 години като елмонтьор и квартален електротехник, за това време 2 пъти е спирал ток за неплащане. С една минимална заплата можеше да се купят 3500 киловатчаса дневна енергия или 2000 автобусни билетчета, или 31 кг свински бут с кост, или 400 литра прясно мляко.

Нямаше или почти нямаше семейство, което поне през година да не ходи на почивка, някои ходеха 2 пъти в годината. А сега?

По тия времена съм видял само двама неграмотни. И двамата цигани, единият възрастен, другият – син на цигански барон.

Демонстративно не искаше да се научи да чете. Обаче попадна на мен като ефрейтор. Толкоз бой, лицеви опори и коремни преси отнесе, че за 14 дни се научи да чете дотолкова, че да научи сам наизуст военната клетва.

Сега сочат с умиление как гражданите някъде на Запад оставяли монетки върху повредения автомат на метрото – демек съвестни.

Едно време млякото го разнасяха нощем, оставяха го пред магазините или сладкарниците. Минувачите си вземаха мляко и оставяха стотинки. И ни млякото изчезваше, ни стотинките.

Хората по селата масово не заключваха къщите си. Баба ми беше инкасаторка и влизахме у хората като у лелини си, нищо че ги нямаше у тях. Оставяхме си колелетата незаключени пред някой приятел и си ги намирахме непипнати.
Голямо произшествие беше, когато на един приятел изчезна аптечката – със седмици се коментираше.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

Нашенско4 месеца ago

По мое време пенсионната възраст за жените бе 55 г., а за мъжете 60 и още 20 неща които ги няма днес

1.Пенсионната възраст за жените бе 55 г., а за мъжете 60 2.Невъзможно бе да срещнеш бездомник или клошар 3.Здравеопазването беше...

Нашенско4 месеца ago

Стар запазен ученически бележник от 80-те разказва интересни неща

Сине,това е моят бележник от 8. клас, който баба ти пази грижливо заедно с всички мои тетрадки, контролни работи и...

Нашенско4 месеца ago

Разказ за времето когато народът работеше и макар да не живееше охолно, не се лишаваше от нищо

По времето на Тодор Живков народът работеше и макар да не живееше охолно, не се лишаваше от нищо. Плюят по...

Нашенско4 месеца ago

Намерих любовта на живота си след жесток скандал в трамвай през 80-те

„Всяко зло за добро“. Така казват, но аз винаги съм смятала, че в това няма нищо вярно. И ако някой...

Нашенско4 месеца ago

Наричахме учителките си „другарко“ ключът за вкъщи висеше на връвчица на врата ни и още:

По цял ден играехте на криеница или на стражари и апаши пред блока и крещяхте на майка си да ви...

Нашенско4 месеца ago

12 безценни бабини съвета, които помагат и до днес..

1. Пий вода там, където пият конете. Конят няма да близне лоша вода. 2. Сложи постелята си там, където лежи...

Казарма4 месеца ago

Къде си служил и кога? Намери свои стари бойни другари от родната казарма

Маршировки, учения, отдаване на почест на командира, нощни дежурства, лъскане на кубинките, сапунка в спалното, стрелби, тактики, караули, наряди, дрямка...

Любопитно4 месеца ago

Филмът от края на 70-те, заради който улиците опустяваха

Сред малкото американски сериали, излъчени у нас преди 89-та година, се откроява невероятната екранизация по романа на Ъруин Шоу „Богат...

Любопитно4 месеца ago

Едно време имаше така наречен младоженски заем до 10 000 лв

Понеже чета, че доста хора и най- вече младите не вярват как сме живели преди 1989 година и само сме...

Любопитно4 месеца ago

Клас, стани, клас, мирно! Или когато в училищата имаше ред и дисциплина

Тогава училището не беше зависимо от броя ученици и затова при лошо поведение или слаб успех те изключваха, без да...

Любопитно4 месеца ago

Милиционери проверяват документи в нощен влак на БДЖ през 80-те

По времето на социализма в България във всяка композиция на БДЖ имаше дежурен милиционер от Транспортна милиция/1989г полиция/ и криминалните...

Любопитно4 месеца ago

Посещението на Маргарет Тачър в Професионално химическо училище “Дмитрий Менделеев” в Стара Загора (Статия)

Трябва да призная, че ми направи удивително впечатление едно техническо училище в Стара Загора. Особено се учудих на голямата степен...

Ваканции4 месеца ago

По времето на социализма основният декемврийски празник беше отбелязването на Нова година

Вместо електронни китайски лампички, най-често по дръвчето се закрепваха истински свещички, които се палеха всяка вечер Подаръците се поставяха под...

Любопитно4 месеца ago

Една боза от 6 стотинки-ключ към спомените от едно време

Фразата „Една боза от 6“ отдавна е напуснала очертанията на филмовата реплика и се е превърнала в ключ към спомените...

Любопитно4 месеца ago

Ходехме на комсомолски бригади, работехме с желание и гордост, че сме полезни

Спомних си преди над 40 г. като служител на БНБ как ходехме на бригади, какъв културен живот кипеше. От комсомолската...

Без категория4 месеца ago

„Ранобудното петленце“ което събуждаше поколения деца (АУДИО)

Един позабравен мотив от едни позабравени години. „Ранобудно петленце“ е радио сигнал, с който поколения деца се събуждаха сутрин и...

Любопитно4 месеца ago

Легендарните „Комети“ Един хубав спомен от младостта (Видео)

Преди години, когато бях млад, по нашето Черноморие имаше Комети. Това бяха бързоходни корабчета на подводни криле. Те развиваха голяма...

Любопитно4 месеца ago

София-Студентски град в снимки от 80-те

Студентски град е жилищен комплекс в югоизточна София, граничещ с кварталите „Дианабад“, „Дървеница“, „Витоша“ и „Малинова долина“. Намира се в...

Любопитно4 месеца ago

На пързалката-зимата през нашето детство

Ах, каква пързалка има, Анче, тази зима! – каза бате със въздишка, уж четеше книжка. И измъкнахме се двама, без...

Нашенско4 месеца ago

За Коледа колехме прасето и пълнехме кървавица

В недалечното минало всички по-забележителни празници бяха почитани във всички балкански села. Хората с голямо желание празнуваха Коледа и Нова...

Advertisement

Trending