Connect with us

България

Седмичен хороскоп от 18 до 24 март-ВЕЗНИ Успешни действия, ДЕВА Изразителна активност и успехи –

Published

on

За Овните седмицата е категорична, а Телците се задъхват от ядове. Близнаците са амбициозни и войнствени, а за Раците периодът е динамичен. Лъвовете са на прага на етап на очаквано възстановяване. За Девите са характерни успехи и изразителна дейност, а Везните са сполучливи. Скорпионитеда се владеят. И за Стрелците етапът е сложен, но се справят, а Козирозите са доста активни и не по-малко заети.

Напрежението и проблемите са характерни и за Водолеите, а Рибите да са организирани и да действат по-точно.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешна седмица

Многопосочни на развитие ще са събитията около вас. Предстоящото седемдневие ще е интензивен период за осъществяването на планираните цели и привеждането в ред на интересуващи ви въпроси. Ще действате по делата си с присъщата ви строгост, а някои дори ще се престараят и неочаквано ще усложнят обстоятелствата. Принципно казано седмицата обещава реализация на целите ви. В петък ще ви липсва активност, следващите дни до сряда включително ще са успешни. Повече напрежение ви носи само четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярки делови проблеми

Симпатиите, на които ще се радвате ще ви импулсират да показвате най-доброто от себе си, за да радвате с постиженията си околните. В личен план Телците се чувстват стабилни, но желаното развитие в делово отношение не е налице. Деловата  ситуация предизвиква големи затруднения, защото движението ù наистина се превръща в маркиращо, с тенденция съвсем да спре. Ако възнамерявате да се  докажете, следва да действате незабавно! Всички дни през седмичния период ще са доста напрегнати. Ако успеете да намерите надежден спонсор, вероятността да се възстановите ще се възроди.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Амбициозни и войнствени

Дайте простор на въображението и творческата си насоченост. За реализиране на намеренията си Близнаците ще положат значителни усилия. Ще се сблъскате с доста трудности, които в повечето случаи се свеждат до удари от страна на противниците, към чиито действия едва ли ще останете безмълвни и равнодушни. Разгръщайки се в този ритъм, събитията често биха могли да се окажат извън контрол. В петък и през уикенда – сполука и нерви. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък ще са напрегнати и нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Напрегнат период

Укротете амбициите си час по-скоро да видите резултатите от труда си. Позициите на Раците – особено тези в деловата сфера са стабилни и печеливши, но това определение трудно може да се приеме като аргумент за спокоен седмичен период. Макар и успешна, седмицата ще е изпълнена с много напрежение, предизвикано от борби с противници. Последните често ще си служат с клевети, лъжи и  измами. Петък носи промени, а уикендът е напрегнат. Делничните дни се характеризират с лесно извоюван успех по целите.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

В етап на бавно възстановяване

Седмицата ще е богата на професионални, лични и обществени изяви. При Лъвовете се отчита известна нестабилност сега, която се основава както на настоящите ви обществени позиции, така и на вътрешни характеристики, говорещи предимно за припряност, която е плод на неточни преценки. В противовес на тази външна картина може да се изтъкне един значим факт. Това е бързо завладяващото ви душевно равновесие. Петък е тежък, а уикендът – успешен. В понеделник лъжи, а във вторник промени, следващите дни са напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна активност и успехи

Подготвени сте и в добра кондиция, за да започнете свой проект или друго важно за вас начинание. Периодът ясно говори за изразителна активност относно бизнеса и  служебните дела, контактите в обществените среди и сферите, свързани с интересите и стремежите ви. При някои от Девите не е изключено да възникнат партньорски противоречия, но те едва ли ще създадат проблеми, защото своевременно ще ги овладеете. Петък ще е много тежък и напрегнат, а събота е спокойна. Неделя, понеделник и вторник са успешни. В сряда успех и нерви, а четвъртък е ползотворен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешни действия

Освободете се от емоциите, които ви владеят и насочете мисълта си в нужната посока. Разполагате с достатъчно късмет през седмицата, който ще ви подкрепя в начинанията. Напрежението ще е по-високо при разрешаването на въпроси от финансово естество. Това е валидно и при осъществяването на печалби в сферите на бизнеса, където освен че конкуренцията е много остра, често се действа неправомерно и с измами. Петък ще е тежък, а уикендът носи успех. Делниците до сряда включително са хубави и успешни, а четвъртък говори за удар от противник.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Владейте нервите

Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. Седемдневният етап ще премине в условията на повишена нервност за Скорпионите. Прогнозата е особено валидна за онези от зодията, които не са в годишна ваканция, а продължават да са служебно и делово ангажирани. Владейте се и избягвайте конфликтите, защото ще последват доста неприятни ситуации, ефектът от които ще е негативен. Петък и събота са слаби. Неделя носи промени, а понеделник и сряда – нерви. Вторник и четвъртък са сполучливи.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, но плодотворен етап

Обхванати сте от желание за промяна. Като развитие и възможности за социален напредък, предстоящото седемдневие никак не е лошо, но напрежението няма да отмине никого от представителите на зодията, особено от гледна точка на осъществяване на вече проектирани в близкото минало цели. , а за мнозина и в домашните взаимоотношения. Петък е неприятен. В събота сте активни и нервни, а неделя е успешна. Понеделник и сряда ще са много напрегнати, а вторник и четвъртък ще ви радват със сполука.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ярка активност и много напрежение

Наред с рутинните задължения ще имате и предизвикателства, помагащи ви най-вече да откриете нови таланти у себе си. Активността на Козирозите ще е насочена към разговори и контакти с хора от социалните среди, за достигане до споразумение относно реализация на проекти, засягащи бъдещите им планове. В този смисъл периодът може да се превърне в обнадеждаващо начало за ентусиазирани действия в съответното направление. Благоприятен, печеливш петък, нервна събота и успешна неделя. Понеделник е много нервен. Вторник е положителен, сряда е също нервна. Четвъртък ще бъде успешен.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Напрежение и проблеми

Променете метода си на работа за да ви носи желаните резултати. През новият седмичен период не липсват условия за реализация на целите, но за мнозина Водолеи ще е трудно да осъществят намеренията си по устройващ ги начин. На основата на отминали ситуации, при които някой е бил ощетен от вас, ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще предизвика доста неприятности и проблеми. В петък действате успешно, а уикендът и понеделник са нервни.  От следващите дни само вторник е успешен. Другите са нервни и проблемни.

РИБИ

При повече организация преодолявате трудностите

Добре обмисляните ви проекти вече започват да се реализират. С търпение и правилен подход ще успеете да постигнете замисленото. Етапът ще затрудни Рибите в делово отношение. Някои от зодията не са достатъчно организирани и мобилизирани, което ще се изрази под формата на откровен мързел. На други е свойствена значителната емоционалност, чиито негативни тонове ще намерят ярък израз в отношенията с колегите в службата или в средите на бизнеса. Първите четири дни от периода са доста нервни. Във вторник се мобилизирайте. В сряда трудностите намаляват, а четвъртък е успешен.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

България

С тъга съобщаваме, почина Явор Захариев, гласът на „Гравити Ко“

Published

on

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев е починал.

Новината бе потвърдена за bTV от неговата сестра.

В сряда той беше открит в безпомощно състояние със счупен нос. Захариев беше настанен в реанимацията на „Пирогов“ в изключително тежко състояние.

Неофициално от полицията обясниха, че няма следи от насилие и влизане с взлом.

Според една от версиите 39- годишният рокаджия е бил нападнат и бит. Другата хипотеза е, че сам се е докарал до това състояние с дрога и е довел организма си до пълно изтощение.

Миналата година Захариев разказа как е успял да се пребори със зависимостта си след като е бил 3 години в комуна в Хърватия.

Continue Reading

България

Мъката на една провалила се майка: Отгледах чудовища, които ме захвърлиха на стари години да умра в самота

Published

on

Събудих се от силните гласове, които идваха от болничния коридор. Децата ми се караха кой да поеме грижите за мен. Откакто паднах на легло, ги слушам как прехвърлят отговорността си един на друг. Не ме искат вече. Стара и болна съм, ще им бъда в тежест.

Посветих целия си живот на тези двама неблагодарници. Съпругът ми почина млад и се наложи сама да отгледам сина и дъщеря си. Работих на две места, за да имат всичко. Платих им образованието и благодарение на мен днес дъщеря ми е дизайнер, а синът ми – строителен инженер. Когато бях здрава, гледах децата им. Водех ги на училище, прибирах ги, а вечер им помагах с домашните. През уикендите оставаха да нощуват при мен, за да могат родителите им да си отпочинат на спокойствие. Но един ден припаднах. Лекарите казаха, че е от напрежението. Докато бях в болницата, дъщеря ми ме посети само веднъж, а синът се интересуваше как съм единствено по телефона. Слава Богу, излекуваха ме, но докторът каза да не се преуморявам. Едва се бях прибрала и ми доведоха внуците на гости. Знаете как е с малки деца: тичаш покрай тях, играете си на детската площадка, приготвяш им вкусна храна.

Два месеца по-късно краката ми започнаха да се схващат. Много трудно се придвижвах. Помолих сина ми да ме закара с колата си за изследване, но той беше все зает, затова си наех такси. За един беден пенсионер, това са излишни разходи. В болницата лекарите ми направиха обстоен преглед, за да разберат причината за заболяването ми. Оказа се, че имам кръвен съсирек в крака, който отслабва кръвообращението и е много опасен за живота. Операцията била рискована, затова ми препоръчаха скъпо лечение. С течение на времето проблемът се задълбочи. Един ден не можах да стана от леглото. Обадих се на дъщеря си, но тя била на работа и ме посъветва да извикам линейка. Оттогава не чувствам краката си и не мога да се движа. Лекарите обясниха на децата ми, че отсега нататък ще се наложи да се грижат за мен, защото съм в безпомощно състояние.

У дома сина и дъщерята дълго се караха кой от тях ще ме вземе да живея при него. Дъщеря се аргументира, че апартаментът й е малък и няма отделна стая за болен човек. Синът също не отстъпи и заяви, че жена му отново е бременна и е малко вероятно да се съгласи да приюти свекърва си. Докато ги слушах, изпитах дълбок срам, че никой от тях не ми съчувства. Прекъснах ги, казвайки им да напуснат жилището ми и двамата. Не искам да им бъда в тежест. И те си тръгнаха. Цяла нощ ридах, прегърнала възглавницата. Как можах да отгледам толкова неблагодарни деца? Аз ли ги възпитах така? Няколко дни по-късно ме посети една съседка. Петя е вдовица и сама отглежда дъщеря си. Милостивата жена сготви, почисти къщата и ми свари чай. Преди да си тръгне, съседката каза, че щом собствените ми деца ме зарязаха болна, тя ще идва всеки ден, за да ми помага. Оттогава й давам половината си пенсия, за да ми купува храна. Останалите пари отиват за комунални услуги и други битови стоки. Сега животът ми изцяло зависи от съседката. Сина и дъщерята се обаждат от време на време и въздъхват с облекчение, научавайки, че има кой да ми даде паничка супа. Никога не съм вярвала, че собствените ми деца ще ме оставят да умра сама. Отгледах чудовища. Срам ме!

Continue Reading

България

ВИЦ: Зверски уморен тираджия привечер паркира ТИР-а си

Published

on

Зверски уморен тираджия привечер паркира ТИР-а си, заключва кабината и ляга да спи.

Чука се на прозореца му:

– Бате, дай десет лева, шти духам! – Махай се от тук! Уморен съм!

След 5 минути пак се чука: – Бате, дай пет лева, шти праим сичко на тебе!

– Махай се ма! Спи ми се.

Полицейски патрул, минавайки от там вижда някакво движение и суматоха около ТИР-а, доближава се и единият от полицаите чука по стъклото.

Стъклото се сваля малко, отвътре се подава един х*й и се чува:

– Айде лапай го за две минути и ме остави на мира вече!

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България36 минути ago

С тъга съобщаваме, почина Явор Захариев, гласът на „Гравити Ко“

Вокалистът на Gravity Co Явор Захариев е починал. Новината бе потвърдена за bTV от неговата сестра. В сряда той беше открит в...

България18 часа ago

Мъката на една провалила се майка: Отгледах чудовища, които ме захвърлиха на стари години да умра в самота

Събудих се от силните гласове, които идваха от болничния коридор. Децата ми се караха кой да поеме грижите за мен....

България2 дни ago

ВИЦ: Зверски уморен тираджия привечер паркира ТИР-а си

Зверски уморен тираджия привечер паркира ТИР-а си, заключва кабината и ляга да спи. Чука се на прозореца му: – Бате,...

България2 дни ago

В България е идол, толкова прекрасни моменти. Тромб погуби любимият актьор на народа

На 68-годишна възраст почина народният артист на Русия Алексей Булдаков, водещият актьор във филма „Особености на националния лов“. Това съобщи...

България2 дни ago

ТРАГИЧЕН 4 АПРИЛ. АВТОБУС ПАДНА В КАНЬОН, 12 БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА ЗАГИНАХА ТРАГИЧНО. СНИМКИ

България никога няма да забрави. На 4 април 2004 Български автобус падна в река Лим, загинаха 12 деца Навръх Цветница,...

България3 дни ago

Невероятна рецепта, която лекува безплодие, бактерии в стомаха, хемороиди и чревни заболявания

Известно е, че лечебната сила на смокините е използвана преди повече от хиляда години, но по неизвестни причини, днес се...

България3 дни ago

Замисляли ли сте се: Къде изчезнаха светулките от нашето детство!?

Защо имаме усещането, че не сме виждали светулки от години и какво се крие зад чудната им природа, разказа експертът...

България3 дни ago

В най-критичния момент Бареков изригна: Народ ли сме, или стадо овце?!

Николай Бареков избухна в мрежата преди часове като отброи последните минути от ултиматума, който постави пред родните превозвачи. След като...

България3 дни ago

Загиналите в самолетната катастрофа са най-високопоставен държавен шеф и семейството!

Георги Бошнаков, съпругата му Дария и двете им деца са загиналите в самолетната катастрофа край Скопие, предава факти.бг. Машината е...

България3 дни ago

Медицинска сестра предупреждава за нов симптом на грип, който повечето родители никога не са виждали

Нормално е случаите на грип да се увеличат през зимата, но 2018-2019 изглежда особено лошо. Броят на хората, които са...

България3 дни ago

Aудиозапис с последните думи на Бошнаков от самолета: Опитваме се да избегнем един…

Излезе аудиозапис от диалога, проведен между контролната кула в Македония и пилота, управлявал самолета „Чесна“, който вчера падна в района...

България3 дни ago

Една баба отива при млад гинеколог

Една баба отива при млад гинеколог, който са изпратили в малко селце. – Сваляй гащите бабо и се качвай на...

България3 дни ago

Първа брачна нощ. Съпрузите са в леглото

Първа брачна нощ. Съпрузите са в леглото. Наближава кулминацията. Мъжът: –Наде ,ще ти изям п*тето!!! Свекървата се обажда от хола:...

България4 дни ago

Колкото повече остарявам, толкова повече бузите ми се свличат като на булдог, но козметичката ми ми разкри как да ги оправя

Всяка жена след 40 иска да има съвършен контур на лицето. Някои успяват, но някои не. Всичко е въпрос на...

България4 дни ago

2-те зодии, които те ЛЪЖАТ в очите, докато ти казват „Обичам те“

Не вярвайте на всички. Не всеки ви мисли доброто и не всеки ще пази сърцето ви. Това са 2-те зодии,...

България4 дни ago

Коя група според вас НЕ Е семейство? Тестът, който разкрива всичко за личността ви – точен е 100 %!

Една картина може да говори с хиляди думи. Това е още по-вярно, когато говорим за семейни снимки. Връзката между родителите...

България4 дни ago

Михаела Филева изригна срещу Камелия

Участничка в музикалното риалити „Гласът на България“ накара Михаела Филева да скочи на Камелия и сложи край на женската дружба...

България4 дни ago

Премахва ли Европа винетките?

Bинeтĸитe зa движeниe пo извънгpaдcĸи пътищa и мaгиcтpaли мoжe дa ocтaнaт в минaлoтo. Oчaĸвa ce в ĸpaя нa мaй т.г....

България4 дни ago

Скърбим! Почина олимпийски шампион и спортист №1 на България

Първият ни олимпийски шампион по класическа борба – Димитър Добрев, почина на 87- годишна възраст, съобщи сайтът на българската федерация...

България4 дни ago

Никога няма да бъде забравен. Дълбок поклон пред великия български актьор. Толкова прекрасни моменти

Георги Русев е български театрален и кино актьор. Георги Илиев Русев е роден на 7 май 1928 г. в Костенец,...

Advertisement

Trending