Connect with us

България

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Беше любимката на народа. Отиде си най-обичаната естрадна певица

Published

on

На 38-годишна възраст внезапно почина една от най-красивите руски певици – Юлия Началова. Любимката на руската публика, която се изявяваше и като тв водеща, е починала от гноен абсцес, е съобщил баща й Виктор пред РИА Новости .

„Абсцес, спиране на сърцето. Всичко това ще се изясни допълнително, но засега е това“, е казал съкрушеният родител.

За кончината на красавицата първа съобщава пиарката й Анна Исаева.

В началото на седмицата Началова попада в реанимация в една от московските болници заради рязко повишение на кръвната захар. Първоначално нейни представители заявиха, че младата жена е постъпила за профилактичен преглед заради пренатоварването по време на снимки, но след това стана известно за рязкото влошаване на състоянието й, пише Пик.

Началова е поставена в изкуствена кома, а два дни след хоспитализацията й е включена на изкуствено дишане. Преди ден бе съобщено, че е опериран кракът й, но състоянието й оставаше стабилно тежко. На 16 март тя е починала в болницата, без да дойде в съзнание.

Началова започва звездната си кариера в съвсем ранна възраст. За пръв път тя е на голямата сцена през 1991 г. като участник в шоуто „Утринна звезда“. Творческата й кариера е белязана с ярки участия не само на телевизионния екран, но и на естрадната сцена.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

България

Какви глупости вършат различните зодии, когато се напият

Published

on

Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при различните представители на зодиите. От кого да се пазите и какво да очаквате от пияния Овен или Водолей ще ви подскажe статията.

Овен

Първо правило за пиене с Овен – никога не пийте с Овен. Ако четете тези редове прекалено късно и вече сте започнали да пиете с него, намерете бързо един трезвен Водолей, който да ви отведе навреме. В противен случай рискувате да се събудите в чужд град, женени за учителка. В това време Овенът ще ви гледа със съчувствие и ще се чуди: „Е, сега какво направи, ние съвсем малко пихме.“

Телец

Пияният Телец винаги се преструва на трезвен. Дори ако лази по пода като охлюв, оставяйки след себе си мокра следа. Телецът има едно единствено правило – да взима всичко от живота. Всички пари, целият секс, а чашата винаги да е пълна. Ако сте решили да пиете с Телец ще трябва да приготвите много алкохол, за да не бъдете обвинени в това, че сте стиснати. Но колкото и да донесете, все няма да е достатъчно.

Близнаци

Прословутата двойственост на Близнаците в момент на алкохолно опиянение отстъпва. Но какво точно същество ще се появи е трудно да се предскаже. Това може да бъде, както весело котенце с микрофон в ръка, така и мрачно изчадие на ада, което мрази всички наоколо и се опитва да ги унищожи. На сутринта Близнакът ще махне с ръка и ще каже: „Какво се сърдиш, бил съм пиян!“

Рак

За да разберете кой е всъщност трябва да напиете Рака. Само в пияно състояние той е открит към света и едва тогава престава да се притеснява. Той дори е готов и на изненадващ секс. На сутринта, естествено, той ще се е сврял в черупката си и тихо ще страда, скърцайки със зъби. Лъв Пияният Лъв по нищо не се отличава от трезвия. Само количеството на децибелите се увеличава правопропорционално на количеството на изпитото. Трезвият Лъв прави паузи, описвайки своята доблест, приключения и победи, само за да си поеме въздух. А на пияният Лъв въздух не му трябва.

Дева

Защо Девата пие е напълно неразбираемо. Може би, душата на пияната Дева, временно излиза от тялото, за да блуждае по зелени поля с теменужки и пасящи еднорози. В нашия грешен свят Девата преминава през три задължителни етапа: „Аз съм толкова пияна.“, „Толкова много ви обичам!“ и „Къде е аспиринът!“. Младата Дева махмурлийка, на сутринта може да установи, че вече не е Дева, но удобно, няма да си спомня подробности.

Везни

Везните се страхуват да пият, но много обичат, защото само в пияно състояние те най-сетне престават да мерят всичко наоколо и намират хармонията с околния свят. Вечното търсене на светлия идеал временно бива прекъснато, тъй като това е именно тази ситуация, в която грозни жени не съществуват. Глупави мъже – също. Всички са зайчета, котета и душички, и става абсолютно непонятно как е възможно толкова години да са мръщили нос в естетично неприемане на Вселената. Наистина, на сутринта, осъзнали, че са се принизили до това ниво, Везните едва преживяват срама си.

Скорпион

Скорпионът се напива до състояние, в което да добие кураж, а след това рязко спира, продължавайки да сипва на останалите, йезуитски нашепвайки им: „Имам лека ръка!“. Той лъже! Скорпионът има много тежка ръка и много се кефи да наблюдава как жертвите им се опитват да стъпят на крака. Ако планирате да напиете Скорпион, за да го прелъстите или да измъкнете някаква информация от него, по-добре веднага се застреляйте. Защото преди това той ще ви каже онова за леката ръка, а после… Само онзи, който иска да стане звезда в Youtube може да си позволи да пие със Скорпион.

Стрелец

Стрелецът е алкохолик. Или е трезвеник. Защото в живота не му върви. Или му върви. Изобщо не е ясно как да се пие със Стрелец. В първия случай няма да ви стигне здравето. Във втория случай ще умрете от скука по средата на лекцията за вредата от употребата на спиртни напитки. Но каквото и да е, попадайки на една маса със Стрелец, правете всичко така, както той казва. Да се спори с него е вредно – или ще ви застреля, или ще се обиди, като последното е много по-страшно.

Козирог

Съзнанието на пияния Козирог се изчислява по една лесна формула: характерът му на десета степен плюс корен на здрав смисъл се умножава по минус едно. Състоянието настъпва след третата чаша и не се променя в зависимост от количеството на изпития алкохол. Затвореният и внимателен Козирог се превръща в душата на компанията, която щедро раздава комплименти и не се засяга от шеги. Не се подвеждайте! Не се подвеждайте! Този кучи син на сутринта помни ВСИЧКО!

Водолей

Пияният Водолей е способен да обърне света. Той взима бял лист, на който се раждат божествени строфи, хваща четката и с три щриха създава шедьовър на световната живопис, съчинява революционни икономически модели и създава нова религия. Само че, за съжаление това никой не го е виждал, както и самият пиян Водолей. Защото едва пийнал той просто отива да спи.

Риби

Ако Рибата е пила – спазвайте дистанция. Ако Рибата е пила много – бягайте. Пияната Риба преживява целият спектър на емоциите за четири минути, след което цикълът се повтаря, докато е в състояние да движи хрилете си. Току що ридала в ъгъла, че никой не я обича, 30 секунди по-късно тя весело скача от стол на стол, размахвайки гащите си. В същото време разказва, току що чут виц, от първо лице, като история, която се е случила с нея едва вчера.

Източник: iwoman.bg

Continue Reading

България

Гадаене по дата на раждане – вижте какво ви готви съдбата тази година

Published

on

Може да разгадаете какво ви предстои през тази години, като сметнете числото на година и вашето лично число. Както знаете, всяка календарна година си има собствени вибрации, които, смесени с вибрациите на личната ви дата, обуславят съдбата ни, пише от chudesa.net.

Сметнете вашите вибрации, катосметнете числото на годината. В случая 2019 – съберете 2+0+1+9, което е 12. След което прибавете вашето лично число на деня ви на раждане. Т.е. ако сте родени на 13 юни, съберете 1+3+6=10. Редуцирайте до едноцифрено число – в случая 1 и го прибавете към числото на годината – 12. Ето и какво е значението на числата:

1. Обмисляйте внимателно с какво се захващате. Ще имате успех, но не трябва да позволявате на хората да ви влияят.

2. Не се захващайте с нови неща, старайте се да придобиете нови знания и умения.

3. Готина, пълна със забавления и приятни емоции. Наслаждавайте им се, но избягвайте да вършите няколко неща едновременно.

4. Предстои ви година на работа и много ангажименти. Оставете почивката за друг път, осланяйте се на разума.

5. Година на прогрес, започнете нови неща, но подхождайте прагматично към тях.

6. Благоприятна година за сключване на брак. Няма да се радвате на големи постижения в областта на работата, но ще бъдете обградени от много любов.

7. Време за анализ на случилото се досега. Финансов успех, стига да не гоните печалбата на всяка цена.

8. Силна година. Необходимо е само да бъдете активни и да не ограничавате енергията си.

9. Трудна година, трябва да довършите старите си дела. Не се мислете за център на света.

Continue Reading

България

Натисни на годината си на раждане и виж какво ще ти се появи! Аз съм изумен! Видях

Published

on

Натиснете на Годината Си на Раждане! Прочетете какво пише! Надяваме се да Ви харесва и да го споделите с приятели! Ако харесвате нашият сайт, споделяйте нашите статии с Вашите приятели – Ние много Ви Благодарим!

1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 – Най-хубавите неща се случват спонтанно. Скоро ще се случи нещо незабравимо.

1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 – Ще имаш поводи за Радост

1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 –  Всеки проблем си има своето решение… Просто ви трябва време, за да го откриете.

1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 –  Правете това, което ви се удава… Така никога няма да сгрешите.

1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 –  Великите хора не правят нищо наполовина.

1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 – Необходими са ви капчица късмет, щипка усилие и глътка постоянство, за да постигнете това, което желаете!

1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 – Скоро ще чуеш чума на парите в джоба си

1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 – Живейте живота си като смесица от любимите ви вкусове.

1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 – Ще откриете нови хоризонти.

1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 –  Слушайте интуицията си – тя казва, че е вярно!

1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 – Неочаквано приключение с неочаквани пари  Как да не се радвате?

1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 –  Вярвай в чудеса, очаква те нещо незабравимо.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България6 часа ago

Какви глупости вършат различните зодии, когато се напият

Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при различните представители на зодиите. От кого да се пазите и...

България6 часа ago

Гадаене по дата на раждане – вижте какво ви готви съдбата тази година

Може да разгадаете какво ви предстои през тази години, като сметнете числото на година и вашето лично число. Както знаете,...

България6 часа ago

Натисни на годината си на раждане и виж какво ще ти се появи! Аз съм изумен! Видях

Натиснете на Годината Си на Раждане! Прочетете какво пише! Надяваме се да Ви харесва и да го споделите с приятели!...

България6 часа ago

Полиция, бърза помощ и социални, оставиха този сиромах на улицата в София! Мъж се опита да му помогне, но се разплака! СНИМКИ

„Днес излязох от работа по обяд ,да хапна и да разгледам едно магазинче !Картината ,която заварих пред магазинчето бе този...

България6 часа ago

Скръбна вест! Почина родна спортна легенда

Баскетболът загуби една от легендарните си фигури – Живко Коларов. Легендарният треньор от Поликраище почина на 83-годишна възраст, информира родната...

България6 часа ago

Жена откри гнусни фотоси на голите си дъщери в компютъра на баща им

Пловдивчанин е карал дъщерите си, които са на 6 и 7 г., да се събличат чисто голи, за да ги...

България6 часа ago

Най-красивото момиче на света отпразнува 18 на Бахамите и показа смели СНИМКИ

Френската моделка и актриса Тилан Блондо, която в детството си беше наричана от медиите „Най-красивото момиче на света“, вече е...

България6 часа ago

България в сълзи, тъжни новини. Преди 2 мин от ВМА съобщиха с тежко сърце, че простреляната Мики

20-годишната Микаела Недялкова, която се самопростреля, докато чисти оръжието си, отишла да учи във Военния университет във Велико Търново заради...

Българияедин ден ago

Скръбна вест! Почина родна спортна легенда

Баскетболът загуби една от легендарните си фигури – Живко Коларов. Легендарният треньор от Поликраище почина на 83-годишна възраст, информира родната...

Българияедин ден ago

Музикална България потъна в скръб. Само на 44 години почина

Басистът на българската група „Анимационерите“ Марин Петров е починал в Ямбол. Тъжната вест беше съобщена във Facebook страницата на групата,...

Българияедин ден ago

Виц – Една кутия Parliament, моля!

Една кутия Parliament, моля! – 18 години имате ли? – Да. – Лична карта може ли? – Забравих я. –...

Българияедин ден ago

Динко Вълев наказа хлапака с обица на носа, който псува българския народ

Динко Вълев, познат наобществеността като „Ловецът на бежанци”, сподели в социалната мрежа Facebook, че е наказал тъмното момче с обицата...

Българияедин ден ago

Динко Вълев наказа брутално момчето, коeто нарече българите „мърши“

Динко Вълев, познат на широката общественост като „Ловецът на бежанци” наказа жестоко наглия тип, осмелил се да псува българите в...

Българияедин ден ago

НЕУЗНАВАЕМА: Чалга фурията Бони се обезобрази след няколко пластични операции

Фолкпевицата Бони е променила външния си вид до неузнаваемост. Една от първите фолкпевици е преминала през няколко интервенции, за да...

Българияедин ден ago

Бившата фея на любовта Наталия Симеонова обясни защо е напълняла толкова много!

Наталия Симеонова се появи в ефира на „Преди обед“ абсолютно неузнаваема. Няма и помен от красавицата, която някога водеше предаването...

България2 дни ago

Една забравена легенда от „Биг Брадър“ днес не прилича на себе си (СНИМКА)

Манията по здравословния начин на живот е завладяла напълно един от най-колоритните участници във „ВИП Брадър” Пламен Медаров, пише „Уикенд“....

България2 дни ago

Kой е внимавал, докато е решавал листовките: Кой автомобил е с предимство на пътя?

Хайде да видим – колко добре наистина си спомняте правилника за движение по пътищата? Защото тази снимка е едно предизвикателство...

България3 дни ago

Ники Илиев проговори за „нелечимата“ си болест (СНИМКИ)

Актьорът и режисьор Ники Илиев отрече да е тежко болен. Подобна спекулация се роди покрай участието на звездата от „Забранена...

Любопитно3 дни ago

Paul Walker’s daughter gets death settlement from crash driver’s estate

Paul Walker’s 17-year-old daughter has reached a death settlement with the estate of Roger Rodas, the man who was driving...

България3 дни ago

Зов за помощ: 18-годишната Никол Владкова има три дни да събере 54 000 лева

Сумата, необходима за лъчетерапия, е непосилна за семейството й. 18-годишната Никол Владкова от град Велико Търново спешно се нуждае от...

Advertisement

Trending