Connect with us

България

Красимир Каракачанов: 25 години наливаме пари в каца без дъно! Дали ромите не увреждат нарочно децата си, за да взимат по 500 лева на дете

Published

on

След 25 години ромска интеграция в България циганското население не само не е интегрирано, а става все по-дезинтегрирано. А ние наливаме пари в каца без дъно. За да бъдем обективни, трябва да отбележим, че част от тези наши съграждани живеят по съвсем нормален начин – имат две-три деца, изпращат ги на училище, работят и не се издържат със социални помощи, живеят в нормални жилища, стараят се да се интегрират сами.

Минимум половината от това население обаче живее в един различен свят. И още по-лошо – благодарение на измислени правозащитници, които им втълпяват, че имат само права и всичко останало няма значение, тези хора повярваха, че могат да правят каквото искат в държавата – могат да не си пращат децата на училище, могат да си пращат децата на магистралата да проституират, да крадат, да просят, могат да не ги възпитават, могат да влязат в двора ти и да ти откраднат собствеността, могат да ти пребият или изнасилят. Тази част от циганското население трябва да бъде вкарана в пътя.

Независимо от бурните реакции срещу предложенията на ВМРО нямаме друг път като държава.

Нормалните хора правят по 1-2 деца. Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкова повече помощи. Правиш 8-9 деца – едните ги пишеш глухонеми, другите – болни от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това държавата докога ще го толерира? Няма повече, отговарям аз.

Въпрос на държавна политика е дали ще продължим да толерираме раждаемостта в гетата.

Да, не може и не е правилно да се слага знак за равенство между етническа принадлежност и престъпления. Но ако погледнем фактите, за съжаление, са характерни за тази общност. Политически коректно е едно, но фактите трябва да бъдат посочвани.

Трябва да се отделят пари за строителството на социални жилища, но в много от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят. Имаме предложение безработните членове на семейството, което ще се настани там, да участват в строежа му.

Синята каска още в началото на октомври я подарих на г-н Борисов. Дали ще сме заедно, или не с Патриотите занапред, зависи от здравия разум на всички. Никога не съм си позволил да критикувам мой колега публично – нито срещу г-н Сидеров, нито г-н Симеонов. Смятам, че ако искаме да няма подобни въпроси – „ще го има ли, или не патриотичното обединение“, трябва да се явим на евроизборите заедно.

Експерт пък сподели, че според него е възможно роми нарочно да увржедат децата си, за да взимат ТЕЛК-ове по 500 лева на дете.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

България

3 Предупредителни знака, че Вашият партньор е тайно нещастен

Published

on

Започнали сте да забелязвате малки разлики в поведението на партньора си и искате да разберете причината. Не е тайна, че партньорът ви се държи странно напоследък, но наистина ли е нещастен? Ако вие сте щастливи, не трябва ли и вашият партньор да бъде щастлив?

В романтичните връзки, вие научавате за партньора си доста неща и по изражение на лицето, езика на тялото обикновено можете да разберете кога са ви ядосани. Същото важи и за признаците на депресия и нещастие.

Тревогата за състоянието на вашите взаимоотношения предизвиква напрежение за вас и вашият партньор. В идеалния случай можете да разговаряте за вашите притеснения и дали вашият партньор е недоволен от вас или не, няма да бъде тайна повече.

Комуникацията с партньора ви е важна. Ако все още не сте готови да осъществите сериозен разговор с партньора си и смятате, че той показва някой от тези 3 предупредителни знака, възможно е да е тайно недоволен.

1. Забелязвате промени в поведението на партньора си

Разбирате, че вашият партньор е купил видеоигри, а до сега никога не е проявявал интерес към тях. Показва промени в теглото. Вашият партньор се облича по различен начин .

Тези промени могат да бъдат предупредителни признаци, че партньорът ви е тайно недоволен и иска да промени и връзката си. Адаптирането на стил, поведение, приятели или хоби към предпочитанията на някой друг може да бъде знак за неудовлетвореност.

Промяната в поведението на партньора ви може да не е знак, че е намерил друг романтичен партньор, но очевидно е почувствал необходимостта от промяна.

Ако той е мрачен, опитва се да ви накара да се промените, прекарва повече време сам или с други хора, определено трябва да го приемете като предупредителен знак, че партньорът ви е тайно нещастен.

2. Вашият партньор отсъства емоционално

Емоционалната измама е един от начините, по които вашият партньор може да се отдръпне от вас. Емоционална измама, кибер измама, виртуални връзки; това са всички реални възможности, ако партньорът ви не е достъпен за вас. Вашият партньор споделя своите чувства, мисли и внимание с някой друг, не с вас.

Изследователи, които разглеждат онлайн отношенията и реалните отношения, вярват, че „онлайн връзките имат определена съблазнителна привлекателност, която по някакъв начин може да бъде потенциално по -опасна от изневерите в реалната връзка.“

Много хора гледат на това като на предателство, което ще доведе до края на връзката, дори ако не е имало секс с участващия онлайн човек.

Усещането за предателство идва от това, че той споделя неща с някой друг, които не е споделял с вас.

Вашият партньор може също и да е емоционално „отсъстващ”. Когато попитате как е, той отговаря само с „добре“. Не иска да комуникира и липсата на емоционална връзка с вас е предупредителен знак, че партньорът ви е тайно недоволен.

3. Вие или Вашият партньор губите съня си

Безсънието е често срещан признак на депресия. Невъзможността да спите също може да е признак на безпокойство. Ако не можете да спите през нощта или се събуждате по няколко пъти е друг признак на депресия. В резултат на липсата на сън вашият партньор може да има липса на енергия.

Проучване е установило, че лошият сън оказва влияние върху качеството на връзката и обратно; лошата връзка оказва влияние върху качеството на съня. Ако някой от вас има хронична умора, това може да повлияе върху работата, семейството, умствения и емоционален живот.

Спането на дивана или в спалнята за гости е друг тревожен предупредителен знак. Вашият партньор сигнализира, че има нужда от пространство. Също така е възможно техните чувства към вас да са се променили и интимността да спят с вас да е неудобна за партньора ви.

Най-добрият начин да разберете дали партньорът ви е тайно недоволен е да го попитате.

Continue Reading

България

Нервен шофьор от ромски произход се нахвърли нагло с бухалка върху друг водач, но попадна на грешния човек

Published

on

Нервен шофьор от ромски произход се нахвърли с бейзболна бухалка върху автомобила на друг водач в Пловдив,но след това определено съжаляваше, защото разплатата за агресията на пътя бе брутална и незабавна.

След възникнал спор между двамата шофьори, единият от тях изважда оръжието си от багажника и заплашва другия мъж, а след това започва да удря по автомобила му. Но само няколко секунди са необходими на нападателя да разбере, че е попаднал на грешния човек. Противникът незабавно излиза от колата си и с прецизен и безпощаден удар го просва в несвяст в близките храсти.

Оказва се, че схватката още не е приключила, защото от автомобила на падналия мъж излиза негов приятел и се включва в схватката, но и той е наказан по категоричен начин като е почти задушен и запратен също на земята.

След това шофьорът, звъни на 112 и се качва спокойно в колата си, за да я премести и да не пречи на движението. На това са станали свидетели днес няколко човека в Пловдив. Семейство Петрови сподели, че вече е предоставило и няколко снимки на полицията, за да се знае, кой е започнал боя.

Continue Reading

България

Руска лечителка съветва: “Яжте кисело мляко със сода и забравете за болестите!”

Published

on

Eдин oт нaй-пoпyляpнитe pycĸи филocoфи, пиcaтeли и oбщecтвeници e Eлeнa Pьopиx, разбра ТРГ.

B cpeдaтa нa живoтa cи – пpeз 20-тe и 30-тe гoдини нa минaлия вeĸ, тя cъздaвa и paзпpocтpaнявa филocoфcĸoтo yчeниe „Живaтa Eтиĸa“ в cътpyдничecтвo c Учитeлитe нa Изтoĸa. Πpoчyтaтa oбщecтвeничĸa ни e зaвeщaлa yниĸaлни cъвeти зa изпoлзвaнe нa coдa биĸapбoнaт, c ĸoитo дa пocтигaмe бaлaнc в opгaнизмa cи, зa здpaвe и зa ypaвнoвeceнocт.

Eлeнa Pьopиx e ocтaвилa ĸaтo нacлeдcтвo зa пoĸoлeниятa изĸлючитeлни нacтaвлeния зa дyxoвeн pacтeж, блaгoдeнcтвиe и пoддъpжaнe нa здpaвeтo ни.

Днeшнaтa мeдицинa ĸaтeгopичнo oтxвъpля coдaтa ĸaтo мoщнo cpeдcтвo зa лeĸyвaнe peдицa бoлecти, cpeд ĸoитo и paĸ. Лeĸapитe ca нa мнeниe, чe coдaтa пpeдизвиĸвa ocтpo oĸиcлявaнe нa cтoмaшнaтa лигaвицa и в тaзи вpъзĸa e дocтa oпacнa зa cтoмaxa ни. И вce пaĸ, peшитe ли дa ce дoвepитe нa пpиpoднaтa или нa ĸoнвeнциoнaлнaтa мeдицинa, e xyбaвo дa нaмepитe бaлaнca и дa нe изпaдaтe в ĸpaйнocти.

Бeзĸpaйнo любoпитни ca пpeпopъĸитe нa Eлeнa Pьopиx. Eтo чacт oт cъвeтитe й зa yпoтpeбa нa coдa биĸapбoнaт, oпиcaни в „Πиcмaтa нa Eлeнa Pьopиx“:

„Cмиcълът нa coдaтa e мнoгo близъĸ дo oгъня. Coдoвитe пoлeтa ce нapичaли няĸoгa пeпeл нa Beлиĸия Πoжap. B дpeвнocттa oщe xopaтa ca paзчитaли мнoгo нa coдaтa. Зeмнaтa пoвъpxнocт e пoĸpитa cъc coдa зa мacoвa yпoтpeбa.“

„Tpябвa дa ce пoлзвa coдa нe caмo пpи зaбoлявaния, нo и зa пoддъpжaнe нa блaгoпoлyчиeтo ни. Tялoтo ни тpябвa пpoдължитeлнo дa ce пpиcпocoбявa ĸъм нeя. Πpиeмaйтe coдaтa вceĸиднeвнo c мляĸo или c вoдa.“

„Πpи вълнeниe или paздpaзнeниe, пpeпopъчвaм мляĸo ĸaтo ecтecтвeнa пpoтивooтpoвa. Дeйcтвиeтo нa мляĸoтo ce ycилвa oт coдaтa.“

„Зaпeĸ ce лeĸyвa пo paзлични нaчини, нo ce зaбpaвя нaй-ecтecтвeният и нaй-пpocтият – c oбиĸнoвeнa coдa в гopeщo мляĸo. B тoзи cлyчaй дeйcтвa нaтpият. Coдaтa e cъздaдeнa зa шиpoĸa yпoтpeбa oт нac, xopaтa… Зa пpaвилнaтa paбoтa нa чepвaтa e нeoбxoдимa coдa, ĸoятo ce пocтaвя в тoплo мляĸo… Coдaтa нe дpaзни чepвaтa… Зa изчиcтвaнe нa чepвaтa, мoжe peдoвнo дa yпoтpeбявaтe coдa зa пиeнe, ĸoятo имa cвoйcтвoтo дa нeyтpaлизиpa мнoгo тoĸcини.“

„Πpиeмaм вceĸи дeн coдa, няĸoй път дopи пpи cилнo нaпpeжeниe, пo eднa ĸaфeнa лъжичĸa дo 8 пъти днeвнo.
Изcипвaм я въpxy eзиĸa cи и пия вoдa. Coдaтa дeйcтвa мнoгo дoбpe дeйcтвa пpи вcичĸи пpocтyдни зaбoлявaния, пocтaвeнa в гopeщo, нo нe вpялo мляĸo. Xyбaвo e дa ce дaвa coдa в тoплo мляĸo и нa дeцaтa.“

„Дoзaтa зa 11-гoдишнo мoмчe c диaбeт e 1/4 ч.л. coдa 4 пъти днeвнo.“

„Cъвeтвaм ви вceĸи дeн дa пpиeмaтe 2 пъти coдa биĸapбoнaт. Heзaмeнимo e пpиeмaнeтo й пpи нaпpeжeниe в cлънчeвия cплит. Kaтo цялo, coдaтa e нaй-блaгoтвopнoтo пpиpoднo cpeдcтвo.“

„Kaтo цялo, coдaтa e пpeпopъчитeлнa пpи пoчти вcичĸи зaбoлявaния и пaзи oт мнoгo бoлecти, eтo зaщo нe ce cтpaxyвaйтe дa я пиeтe, пoдoбнo нa вaлepиaнa.“

„Coдaтa e изyмитeлнo пpeдпaзнo cpeдcтвo oт мнoгo тeжĸи зaбoлявaния, дopи paĸ. Чyвaлa cъм зa cлyчaй, пpи ĸoйтo e бил излeĸyвaн paĸ нa ĸoжaтa, ĸaтo e пocипвaнo мяcтoтo cъc coдa.“

„Eдин дoĸтop oт Aнглия изпoлзвaл oбиĸнoвeнa coдa зa вcяĸaĸви зaбoлявaния – пpocтyдни и възпaлитeлни, дopи и нa бeлитe дpoбoвe. Toй я дaвaл в coлидни дoзи – пo 1 чaeнa лъжичĸa дo 4 пъти нa дeн, paзтвopeнa във вoдa или в чaшa мляĸo. Ceмeйcтвoтo ми пpи вcичĸи пpocтyдни зaбoлявaния, ocoбeнo пpи ĸaшлицa и лapингит
пиe гopeщo мляĸo cъc coдa. B eднa чaшa мляĸo cлaгaмe 1 ч. л. coдa.“

„Aĸo дoceгa нe cтe пpиeмaли coдa, пoчнeтe c мaлĸи дoзи – пoлoвин ĸaфeнa лъжичĸa 2 пъти днeвнo. Увeличaвaйтe днeвнo дoзaтa. Aз пpиeмaм вceĸиднeвнo 2-3 пълни лъжичĸи. Πpи бoлĸи в cлънчeвия cплит и тeжecт в cтoмaxa пия знaчитeлнo пoвeчe. Ho винaги зaпoчвaйтe c мaлĸи дoзи.“

„Зa oтĸaз oт тютюнoпyшeнe: изплaĸнeтe ycтaтa cи c гъcт paзтвop нa coдa или нaмaжeтe ycтнaтa ĸyxинa cъc coдa cъc cлюнĸa: пocтaвeтe нa eзиĸa coдaтa, тя щe ce paзтвopи cъc cлюнĸaтa и щe пpeдизвиĸa oтвpaщeниe ĸъм тютюнa пpи пyшeнe.“

trg.bg

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България5 минути ago

3 Предупредителни знака, че Вашият партньор е тайно нещастен

Започнали сте да забелязвате малки разлики в поведението на партньора си и искате да разберете причината. Не е тайна, че...

България6 минути ago

Красимир Каракачанов: 25 години наливаме пари в каца без дъно! Дали ромите не увреждат нарочно децата си, за да взимат по 500 лева на дете

След 25 години ромска интеграция в България циганското население не само не е интегрирано, а става все по-дезинтегрирано. А ние...

България8 минути ago

Нервен шофьор от ромски произход се нахвърли нагло с бухалка върху друг водач, но попадна на грешния човек

Нервен шофьор от ромски произход се нахвърли с бейзболна бухалка върху автомобила на друг водач в Пловдив,но след това определено съжаляваше,...

България10 минути ago

Руска лечителка съветва: “Яжте кисело мляко със сода и забравете за болестите!”

Eдин oт нaй-пoпyляpнитe pycĸи филocoфи, пиcaтeли и oбщecтвeници e Eлeнa Pьopиx, разбра ТРГ. B cpeдaтa нa живoтa cи – пpeз...

България12 минути ago

Башар Рахал заживя с любовницата си! Актьорът отмъкнал красавицата от сериозна връзка с друг мъж

Връзката на актьора Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева става все по-сериозна. Те отдавна не крият чувствата си и...

България13 минути ago

За някои зодии седмицата ще е безкрайно ползотворна, но Алена предупреждава тези три за беди и капани!

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“ Овен През идните дни е препоръчително...

България15 минути ago

ВИЖТЕ КОЯ ЗОДИЯ СТЕ СПОРЕД УНИКАЛНИЯ ЯПОНСКИ ХОРОСКОП!

В японския хороскоп има 11 знака. Всички те са дълбоко свързани с историята и традициите на японската култура, пише в сайта sanovnik. Вижте каква е вашата зодия според японския...

България17 минути ago

Любов и бързи пари за две зодии днес!

Овен Днес романтичните ви отношения минават на втори план. Но общуването ви с жени, независимо от вашия пол, е успешно...

България19 минути ago

Умираща жена разкри на съпруга си 50 години пазена тайна

Съпрузи живяха заедно 50 щастливи години. Влюбените си споделяли всичко. Но жената имала една тайна: тя помолила изрично съпруга си...

България21 минути ago

Ето какво се случва с мозъка ви, когато спрете захарта

Невролозите наричат захарта „естествена награда“. Тя е един от елементите на човешкото оцеляване като вид заедно с такива неща, като...

България22 минути ago

7 признака, че някой ви закриля отгоре, човек който много ви е обичал и си е отишъл от този свят

Ангелите-хранители има, те имат различна вибрационна честота от хората, поради това ние не ги виждаме, но бихме могли да усетим...

България24 минути ago

8 неочаквани признака за проблеми с черния дроб

8 неочаквани признака за проблеми с черния дроб Черният дроб е супер важен орган, който е отговорен за много функции...

България26 минути ago

Защо един пенсионер, работил за България цял живот, получава 200лв. пенсия, а 16-годишна ромка с 3 деца 1500лв помощи на месец!?

16-годишно сливенско момиче е вече майка на три деца. Първото го е родила, още когато е била на 12 години....

България29 минути ago

34-годишната Анелия преживя над 30 химиотерапии, пребори рака и стана майка

33-годишна жена сбъдна мечтата си да стане майка, след като успя да пребори тежко онкологично заболяване, преживя над 30 химиотерапии,...

България30 минути ago

Малцина го знаят! Това струва жълти стотинки, а заменя най-скъпите лекарства в аптеката! Това е

Активният въглен е мощно натурално средство за лечение, което улавя токсините и химикалите в тялото ни и ги премахва. Би трябвало...

България32 минути ago

Предлагат социални жилища на ромите от Войводиново

Предлагат социални жилища за ромските семействата от Войводиново, останали без домове, след като започна разчистването на незаконните къщи в махалата....

България33 минути ago

Бомба! Вижте къде се скри Ани Цолова след фиаското с Нова телевизия!

Журналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се скрие след като преди година и половина изчезна мистериозно от...

България35 минути ago

Диета с варени яйца топи 9 кг за 2 седмици

Диета с варени яйца топи 9 кг за 2 седмици Диетата с варени яйца стана изключително популярна, тъй като помогна...

България36 минути ago

Арестуваха мъж, опитал да изнасили 67-годишната си майка –

Мъж от Каспичан е задържан по подозрения в опит за изнасилване на собствената си майка, съобщава Дарик нюз. Случката се...

България24 часа ago

13-годишна петричанка изчезна, полицаи я намериха с изгубена девственост в леглото на любовника ѝ

Баща вдигна на крак полицията в Петрич. Той се явил с молба детето му да бъде намерено. Пред органите на...

Advertisement

Trending