Connect with us

България

Седмичен любовен хороскоп за 15 – 22 август 2018

Published

on

Благодарение на Меркурий и Венера ще можем да постигнем повече мир с някого от миналото или настоящ партньор, което ще ни позволи да се движим напред. Друга възможност е, че ще сте готови да простите на някого и да му дадете втори шанс. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако досега любовният ви живот е бил в пауза, през тези дни очаквайте раздвижване. Най-хубавото е, че нещата ще се развиват в желаната от вас посока. Меркурий ще заеме позиция във вашия сектор на романтиката и ще бъде в прекрасна позиция към Венера – планетата на любовта, която сега се намира във вашия партньорски сектор. Ако в близкото минало сте искали любовни взаимоотношения с определена личност, сега има шанс да се случат.

Телец

Имахте ли разногласия с половинката? Сега ще имате възможността да ги изгладите и въпреки тези разговори да не са най-романтичните, не забравяйте, че връзката се нуждае от хармония, а това се постига с добра комуникация. В края на седмицата ще можете да се радвате на повече приятни моменти с любимия човек.

Близнаци

Чудесна новина за вас, Близнаци! Вашата управляваща планета Меркурий, най-накрая ще окаже положително влияние върху любовния ви живот.

Имате романтични перспективи, благодарение на Венера, която се движи през вашия романтичен сектор. Проблемът е, че сякаш не знаете какво да правите с всичката тази енергия, вероятно защото имате повече от една опция. Тази седмица ще сортирате вашите ухажори.

Рак

Любовта ще бъде красива за родените под знака на зодия Рак. Сантиментални чувства процъфтяват между вас и някоя специална личност. И двамата ще можете да изразите емоциите си без колебание. Юпитер, планетата на късмета, сега е във вашия романтичен сектор и ще бъде в прекрасен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната любов. Ако сте обвързани, очакват ви прекрасни дни с любимия човек.

Лъв

Объркване в мислите ви, любовните ви взаимоотношения… Такива ли бяха последните няколко дни, защото виновен за това е ретроградният Меркурий. Партньорът ви може да се е почувствал разочарован от вас по някакъв начин, може би сте отказали да разговаряте по някоя тема, премълчали сте нещо. За щастие в края на седмицата комуникацията ще се промени в положителна посока.

Дева

Всичките несигурности и психически блокажи, които чувствате за любовта си, ще бъдат разрушени. Може би мислите ви са били заети с някоя определена личност, може би твърде много сте мислили за миналото и това ви е изтощило емоционално. За щастие, тази седмица ще успеете да се разделите с този емоционален товар и да продължите напред сами или с партньор до себе си.

Везни

Тази седмица ще вземете важно решение свързано с любовта. Ако досега сте избягвали среща с определен човек, за когото сте мислили, че нямате нищо общо, то ще се решите да излезете на среща. В крайна сметка ще се радвате, че сте го направили.

Скорпион

Една романтична мечта се случва за вас, Скорпиони. Ако сте необвързани, имате добри перспективи да срещнете някого и тази среща може да е близо до вода – море, плаж, язовир…
Някои от обвързаните представители на зодията може да чуят новината за бебе.

Но ако на този етап не сте готови за семейство, вземете предпазни мерки. Друга възможност е, че с любимия човек ще насочите усилията и вниманието си към общ проект, което само ще засили любовта ви.

Стрелец

Парите и любовта просто няма да се засекат за вас тази седмица. Марс, владетелят на вашия романтичен сектор, все още е ретрограден, но наскоро се премести във вашия сектор на доходите. В резултат на това е възможно да почувствате необходимостта от затягане на колана и ограничаване на разходите с любимия човек. Не се притеснявайте, това е временно.

Козирог

Марс вече е ретрограден и това оказва влияние върху знака на Козирог. Може би затова през тези дни няма да усещате вашата сила, ще усещате повече умора, липса на желание за любов. Споделете на любимия човек, той ще разбере и ще ви окаже своята подкрепа.

Водолей

Дълъг, безкраен, тъмен и объркващ тунел… по отношение на любовта. Всичко това е на път да се промени. Меркурий, планетата на комуникацията, ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор.

Когато тази планета се „събуди“ и започне да се движи напред, ще почувствате яснота по отношение на всяко решение, което трябва да направите за вашия любовен живот. Що се отнася до объркващите разговори и смесените съобщения между вас и любимия човек – те вече са минало.

Риби

Ако в последно време сте имали известни притеснения относно парите и сте направили повече разходи с любимия човек, в края на седмицата ще си възвърнете спокойствието. Това ще ви помогне да се концентрирате повече върху връзката си. В края на месеца може да очаквате наистина хубава новина свързана с финанси.

Източник: Аз Жената

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

България

Константин Тренчев: В България ще останат само пенсионери, роми и юристи

Published

on

Не съм оптимист за бъдещето на България. Заради хората. Страшни егоисти и индивидуалисти.

Не можем да се обединяваме, мразим успелия. Това заяви в предаването „Тази събота и неделя“ бТВ д-р Константин Тренчев, бивш лидер на КТ „Подкрепа“.

Няма много основания за оптимизъм. Медиците, които тия дни се разбунтуваха, са благородни и много измъчени хора. Познавам страшно добре социалните проблеми. Те са големи и стават още по-големи, а все не се намират решения. Ние сме безкрайни индивидуалисти – до разрушителност. Силата на обединението винаги надделява, но не я владеем. Спасителят е казал: двама са по-добре от един. Ако единия не успее, другият ще помогне. Ние като нация не можем да се обединяваме. Невероятна омраза към всеки нещо е успял, който умее нещо. Искаш да го смъкнеш, да го стъпчеш, а не да направиш и ти нещо. Ние сме невярващи хора. Ние сме недокръстени езичници. Как да успеем?

По-младите се поослушат и хайде навън. Шимон Перес казва, че евреи са тези, чиито деца и внуци ще живеят в Израел. Това важи и за българите, но тези дето се раждат навън дори вече не знаят български. Не вярвам да се върнат…

Плаши ме, че ние нямаме ясна идея, какво искаме да направим. Всеки е недоволен, но нямаме идея, която да обедини повечето българи. Няма визия за общност. Силите ни се разпиляват, резултатът е никакъв. Чуват се гласове, че тук ще стане фашизъм, или комунизъм. Няма да стане, защото нямаме нито фашисти, нито комунисти… Няма идеология и идеи, за които някога хора са умирали, дори да не са правилни.

Все имитираме чужди модели. Много българи са обожавали турския модел. Добре им е било, кротвали са. Те са били недоволни, че сме се освободили. Когато са намерили труповете на Панайот Волов и Икономов в Янтра, намерил ги един овчар. Извлачил ги, пребъркал ги, взел знамето, което било на единия на кръста и с други завлекли труповете на мегдана в селото, да ги подритват и заплюват, да ги псуват, че са нарушили рахатя на Мехмед бей. Представяте ли си?! Тия същите една година по-късно танцували на руския император. Моми и други танцували, има снимки.

Затова съм настроен песимистично.

После избираме съветския революционен модел. Сега пък англо-саксонския модел. Без да си даваме сметка, че тези модели са в други страни, при други обстоятелства, при други религии дори. Сега ще ставаме американци, но без да имаме парите на американците… Все на някого да целуваме ръка, да наподобяваме нещо…

Не, не са ме опустошили политиците. Но натиска им… Над 95% от политиците са изпечени мошеници. Целта им е само пари и нищо друго не ги интересува. Сърдят се, ако им се наложи нещо да свършат. Познавам ги. Дори не ги е срам, защото срам изпитват почтените хора.

Големите ми надежди свършиха при Симеон.

Имаше мечта у населението да се обърне системата, както беше в началото на 90-те… Не стана. Много бързо усетиха някои, че в политиката могат да се правят пари.

Познавам Борисов отдавна. Не виждам никакъв смисъл да го коментирам. Не че ме е страх – неми пука за нищо. Но Бойко Борисов е човек, за когото отношение трябва да вземат българите. Защото последиците от него са за техните глави.

Сега се занимавам с т.нар. „студент ток“. Това е безопасния ток, който не те удря дори във водна среда. Искам да си изживея колкото ми е дадено смислено и в хигиена.

Причината да се оттегля от активна дейност не са толкова политиците, а хората. Беше 2014 г. Трябваше да се съкращават над 1200 души в БДЖ. Събрали се там и ме викат. Отивам при тях. Говорят, вълнуват се. Накрая викат да отивам при Борисов и да решаваме работата. Казах им че има и други начини. Вместо да се съкратят, да се назначат нови 1200 души. Трябва само да спрем влаковете за три дни и да легнем на релсите. Казах им, че съм готов да легна, да легнат и те до мен. От 120 души, които се бяха събрали, не помръдна нито един! Това е. Лекари, сестри, други отрасли… Могат да разтърсят тая държава из основи. Но всеки се примирява с нещо свое си, нещо лично.

Без елементарна солидарност не става. Един по един – до един… Както каза един познат: Ще останат пенсионери, цигани и юристи… Много юристи, много нещо… 54 факултета, половината селски. Къде го оптимизма?…

Continue Reading

България

Как три деца останаха без майка!

Published

on

В ХХI век се допусна родилка да си отиде от този свят поради неизлекувана двустранна бронхопневмония!

Майката на две момиченца и едно новородено момченце (18.01.19г) Рени Андреева няма да може да отгледа невръстните си рожби – съдба или лекарска небрежност…Как и кой ще поеме вината и на чия съвест…също не се знае. Вчера младата жена пое по вечния си път твърде рано и за нея, и за отрочетата й.

Рени издъхна в отделението по хирургия в УМБАЛ “Канев”, където бе преместена след раждането на момченцето ѝ.

Потърсила е помощ още преди празниците, даден й е антибиотик и е изпратена вкъщи! Какво да се прави…”съдба”..”случва се”…”понякога и “лекарите” не могат да помогнат”.

И все пак не мога да си представя по-голяма трагедия от това медицински лица да не знаят как да помогнат на съпругата ти, да е на командно дишане и след разправии да викнат лекар от Плевен, …но било късно вече, а новоредният Георги да не се изписва от болницата, защото трябва да изчака погребението на мама…Той, както и другите две ангелчета (на 2г. и на 4г.) няма да усетят майчина милувка!

Не искам да съм на мястото на този баща – как ще обясни къде е мама, как ще ги отгледа и колко силен трябва да е … заради кого?

После искайте да се раждат българчета и да остават в България!

Трагедията на това разбито семейство е пълна – погребение и изписване на новородено.

Звучи като кошмар, но е истина…

За жалост!

Стела А.

Continue Reading

България

Атанас Узунов: Свалих 70 килограма за 2 години без спорт

Published

on

Бях на 35 г., тежах 140 кг, имах хипертония, бях в преддиабетно състояние и кръвните ми изследвания бяха стряскащи. Задушавах се, краката ме боляха, страдах от разширени вени. Чаках да ми се роди дете, а бях толкова зле, че всеки момент нещо можеше да ме убие.

Такъв е животът на Атанас Узунов преди 4 години – низ от посещения при доктори. “Всички ми казваха да отслабна, но не казваха как. Тези, които твърдяха, че знаят какво да правя, после ми се караха, че не спазвам точно предписанията им и затова не успявам. Лутането беше жестоко и нямаше резултат. Сутрин се будех с кръвно 180/100 и не можех да повярвам, че е толкова високо, затова го мерех по 3-4 пъти. Исках да е сън, ама не беше. Чувствах постоянна и силна тежест, която обясняваха с жлъчката, но се оказа омазнен черен дроб.”

Атанас Узунов: Свалих 70 килограма за 2 години без спорт

 

Атанас Узунов решава, че след като никой не успява да му помогне, трябва да се спаси сам. ”Реших, че някъде по света има хора, които са го направили. И ги намерих. Изчетох теориите на Уилям Дейвис, Джейсън Фънг, Тим Ноукс, Дейвид Пърлмътър и други, изгледах безброй видеа за високомазнинното и нисковъглехидратното хранене, за периодичното гладуване, което лекува. И от цялата тази огромна информация сглобих свой режим – хранене с малко въглехидрати и с повечко естествени мазнини, вкарах рибните дни, махнах закуската, въведох гладуване. Изхвърлих от вкъщи всичко вредно – брашно, олио, захар, макарони, спагети. Бях ядосан, защото осъзнавах, че съм давал пари за отрова. Започнах да свалям килограми и продължих да чета. Здравето ми започна да се подобрява всеки ден. Разбрах, че не съм ленивец – както ме обвиняваха, като казваха, че съм пълен, защото не спортувам. Това не е вярно! Всички пълни хора са заблудени и ядат храна, която ги кара да дебелеят и която е вредна за здравето им!”, категоричен е Атанас Узунов.

Според него е самоубийство да караш човек, който тежи 120-130 кг, че и повече, да бяга. “Аз го правих всяка сутрин в продължение на 4 месеца и се чувствах много зле. Когато толкова пълен човек тича, състоянието му се влошава, понеже натоварва сърцето и костите”, категоричен е Узунов.

Атанас Узунов: Свалих 70 килограма за 2 години без спорт

Без да спортува, за две години той отслабва със 70 кг. Хората от обкръжението му са впечатлени. След като се отървава от половината си тегло, започва да спортува активно и в момента прилича на фитнес модел. За съвет към него се обръща приятел, който впоследствие отслабва с 60 кг, а съпругата му се вталява с цели 45 кг. Постепенно кръгът от спазващи режима на Атанас Узунов се увеличава и в момента неговата фейсбук група “ОРИГИНАЛ – ОТСЛАБВАЙ И БЪДИ ЗДРАВ С МЕН – АТАНАС УЗУНОВ” наброява повече от 250 000 членове.

Режимът представлява намалена консумация на въглехидрати за сметка на по-голямо количество естествени мазнини. Включва консумирането на месо, риба, млечни продукти и много зеленчуци. Предпочитат се червените плодове – ягоди, малини, къпини, боровинки, от време на време ябълки. Изключени са захарта, високовъглехидратните храни, като паста и хляб, много сладките плодове

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България24 часа ago

Константин Тренчев: В България ще останат само пенсионери, роми и юристи

Не съм оптимист за бъдещето на България. Заради хората. Страшни егоисти и индивидуалисти. Не можем да се обединяваме, мразим успелия....

България24 часа ago

Как три деца останаха без майка!

В ХХI век се допусна родилка да си отиде от този свят поради неизлекувана двустранна бронхопневмония! Майката на две момиченца и едно...

България24 часа ago

Атанас Узунов: Свалих 70 килограма за 2 години без спорт

Бях на 35 г., тежах 140 кг, имах хипертония, бях в преддиабетно състояние и кръвните ми изследвания бяха стряскащи. Задушавах...

България24 часа ago

Роми смазаха от бой дядо Митко, задигнаха захар, кофичка кисело мляко, джиесем, 100 лв и тото фиш

Криминално проявените жители на казанлъншката ромска махала „Кармен“ са пребили възрастния мъж, за да му отнемат 2 кг захар, кофичка...

България24 часа ago

Вижте как наказват изневерите на мюсюлманките

Известно е, че в исляма представители на красивата половина на човечеството имат някои ограничения. Те могат да се отнасят както...

България24 часа ago

Вулева стана Бейза ходжа

Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени името си. След като прие исляма, Вулева прие и ново име. “Турското ми...

България24 часа ago

Газова бутилка се взриви в ресторант – Трима души загинаха

Най-малко трима човека загинаха тази вечер след мощна експлозия на газова бутилка в кухнята на ресторант в гръцкия град Каламата. В...

България24 часа ago

4-те зодии, които ще имат много проблеми и промени през февруари

Февруари ще е месец, който ще донесе доста промени. Астролозите твърдят, че той ще се отрази особено силно на няколко...

България24 часа ago

Почистете загорелите тигани и тенджери без използване на химикали с тези 3 лесни трика

Тиганите и тенджерите са уникални съдове за готвене. Използваме ги много често. Не е чудно, че много бързо в тях се...

Българияедин ден ago

Какво са лекували с кокиче и ракия нашите прадеди?

В медицината на базата на един алкалоид, наречен галантамин от кокичета се произвежда лекарство срещу деменция. Някои изследвания сочат, че...

Българияедин ден ago

10 бона за килограм мед!

На цена от 5000 евро (6800 долара) за килограм, медът „Елвиш“ от Турция е най-скъпият по рода си в целия...

Българияедин ден ago

Спират “София ден и нощ”?

Хитовата доскоро продукция „София ден и нощ”, любима на тийнейджърите, е напът да слезе от екран след 4-годишно излъчване в...

Българияедин ден ago

Трагедия! Почина 2-годишното дете, което падна от 3-ия етаж на болница „Света Ана“

Почина 2-годишното детенце, което падна от третия етаж на стълбището на болницата „Св. Ана“ във Варна. Детенцето почина днес малко...

Българияедин ден ago

Умираща жена разкри на съпруга си 50 години пазена тайна

  Съпрузи живяха заедно 50 щастливи години. Влюбените си споделяли всичко. Но жената имала една тайна: тя помолила изрично съпруга...

Българияедин ден ago

СЕМ „Шоуто на Слави” да бъде свалено от ефир?

В СЕМ периодично валят искания от гневни зрители, които недоволстват най-често от пошла продукция в родния тв ефир. Оказа се,...

Българияедин ден ago

Чудо осени България! Преподобна Стойна се яви на Георги Петков! Ето какво му повели

Невиждано коледно чудо се разгласи със закъснение преди броени дни в социалните мрежи.  На Рождество Христово Георги Петков от Горна...

Българияедин ден ago

МВР задържали 74 г. баба, която откраднала храна, понеже пенсията и не стига

Пенсионерка открадна хранителни продукти от магазин в Благоевград. ОТ МВР заявиха, че била заловена. Със заповед за задържане, до 24...

Българияедин ден ago

Българи, внимавайте! Едва оцелях в немска фабрика за разфасоване на прасета, превърната в концлагер

Гастарбайтери от Гоцеделчевско са измамени жестоко от смолянска фирма. Преди няколко месеца те са били зарибени и изпратени на работа...

Българияедин ден ago

Неочаквана смърт застигна голяма спортна легенда! Алкохолът го съсипа

Светът на зимните спортове беше потресен тази сутрин. През нощта на 55-годишна възраст е починал финландската легенда на ски-скоковете Мати Никянен....

Българияедин ден ago

Атентат в България срещу бизнесмен или мафиот? Мъж изгоря като факла в пламнал автомобил край Лиляшка могила

Тялото на 57-годишен мъж е открито в изгорял лек автомобил в местността Лиляшка могила край град Враца. Това съобщиха от...

Advertisement

Trending