Новият на Джулиана Гани разкри бившия й

Новият на Джулиана Гани разкри шокиращи неща за бившия й. И докато Джулка предпочита да мълчи за Станимир, то Илиян Найденов сподели каква е истинската причина за раздялата между двамата, пише „Шоу“.

Станимир Ташев успя да вбеси фитнес инструктора с думите си, че той ги е запознал с Джулиана.

„Човекът, който твърди, че ме е запознал със сегашната ми половинка, не ме е срещал никога на живо в живота си. Навсякъде пише, че е мой колега, но не е така“, казва Илиян пред вестника.Джулиана и Илия се знаят от години, тъй като били рекламни лица на бутик за дрехи. А сега си признават, че винаги са имали топли чувства един към друг. И двамата били убедени, че един ден ще се съберат. Джулиана и Илиян се запознават на живо по-късно и Джулка започва да чете книгата на своя любим и да спазва нещата, описани там.

„Когато Джулиана започна да спазва книгата, аз не се стърпях и й казах, че я харесвам. Не съм искал нищо конкретно от нея, просто й споделих чувствата си, защото така го почувствах. Тя ми отговори, че е лоялна към съпруга си и няма намерение нито да го оставя, нито да му изневерява. Тогава й казах, че не искам да съм човек, който разбива семейства, но не ми изглежда да е щастлива с този човек“, разказва новият любим на Джулка.

Близки приятели

С времето Гани и Илиян стават много близки приятели. „Веднъж се изпусна и ми довери, че наистина не е щастлива в брака си, чувства си наранена, постоянно е обиждана. Поведението му въобще не отговаряло на нормалното. Той й е казал, че трябва да се лишава от някакви неща, за да има повече пари за тях“, допълва Илиян.

Инструкторът споделя и случката, която слага окончателно край на брака между Джулка и Станимир и ги събира заедно. „Преди около месец тя ми се обади разплакана и ми каза, че този я свалил от колата по средата улицата и й хвърлил куфарите. Започнал да я обижда и ругае. Веднага запалих колата и отидох при нея, поговорихме и я посъветвах да се разкара от този човек. Не само е използвана, за мен това си е чисто малтретиране“, разкрива Найденов.

Според достоверни източници, Станимир е заминал при родителите си в чужбина и отказал да даде развод на Гани. Те твърдят още, че той задигнал всички декори за парти агенцията, която Джулка отвори преди няколко месеца, както и лаптопа и колата й.