дом България В началото всичко беше цветя и рози, но Емилия чак сега осъзна...

В началото всичко беше цветя и рози, но Емилия чак сега осъзна в какъв филм се е вкарала с милионера Жорж!

8

Арабският милионер Жорж Башур е обсебен от Емилия

Връзката на Емилия и Жорж Башур далече не е толкова приказна, колкото певицата я описва. Оказа се, любимият й буквално е обсебен от нея. Арабският милионер ревнува до безумие любимата си и дори не може да си представи какво може да се случи по време на някое от участията й.

Бизнесменът, който вече има горчив опит с бившата си съпруга, се опасява, че драматичният сценарий ще се разиграе за повторен път. Но този път е решил да вземе мерки от по-рано и не изпуска от поглед Емилия.

Той е неотлъчно до нея и вече не пропуска нейно участие. Жорж Башур планира ангажиментите си според графика на Емилия. От момента на приготвянето й за участие до излизане на сцената, той е неотлъчно до нея.

Башур е до любимата си дори в гримьорната, където тя се облича и гримира. А когато излезе на сцената, той винаги я гледа от първия ред и следи зорко всяко нейно движение.

Наскоро Емилия сподели, че е страхотно до себе си да има човек, който се интересува какво прави тя всяка минута. Засега певицата явно е очарована от жестовете на Башур. Но едва ли ще издържи дълго на подобен контрол.

Любимият й буквално й звъни през минута. Той иска да знае с подробности какво прави Емилия през времето, в което не е до него, пише „България днес“.

Както вече стана ясно, двамата планират сватба. Пайнерката се похвали, че предложението за брак дошло съвсем спонтанно. Но тя не се поколебала нито за миг дали да приеме.

Влюбените пазят в тайна датата на голямото събитие. Но според информацията в медиите, те ще се венчаят до месец.