Connect with us

България

Майката на убития Николай разтърсващо : Освобождаването на Анита Мейзер е обида към паметта на сина ми!

Published

on

Казусът с умъртвяването на варненския културист Николай Димов – съпруг на Анита Мейзер, за чиято смърт беше обвинена именно тя и призната за виновна на два пъти от Окръжния съд във Варна, взе нов, пореден завой. Фамозната силиконка бе освободена срещу парична гаранция от Апелативния съд във Варна, а това нажежи страстите до огнено червено – какъвто е и самият мистериозен случай със смъртта на Николай. „Иcкам да ме освободите от ареста.

Не се чувствам добре. Имам болки в дясната гърда. Срокът не експлоатация на силиконовите импланти изтече преди четири години. Докторът, който ме прегледа, не е сигурен още колко ще мога да продължа да нося силикона. Според него години може да няма проблем, но може и още утре да възникне“, заяви тя пред съдебния състав на Апелативния съд във Варна Мейзер. Варненската сексбомба и адвокатите й изтъкнаха, че освен изтеклата годност на колосалните по размер гръдни импланти, с които Мейзер нашумя като „българката с най-големия силиконов бюст“, тя има здравословни проблеми с щитовидната жлеза и бактериална инфекция. След кратък размисъл тричленният съдебен състав реши да освободи Мейзер срещу 5000 лева гаранция, която тя очевидно подготвена е внесла незабавно, научи „ШОУ“.

Скандалната миска вече се е прибрала в злощастния си мезонет, където в късните часове на 13 август 2016-а се е разиграл същински хорър.
И докато тя мисли за здравословното си състояние, съдът умува над материалите по делото и какво решение да вземе, истината за смъртта на Николай Димов си остава все там, където беше – в миманса. Той беше открит мъртъв в дома на Мейзер – в баровска кооперация срещу резиденция „Евксиноград” във Варна в малките часове на 14 август 2016 година.

Самата Анита изреди редица различни, разнопосочни и взаимоизключващи се версии за смъртта на мъжа си, а самото досъдебно производство и обвинението срещу нея на практика бяха изградени именно върху един от нейните разкази, който на практика се явяваше и защитна теза. Сам по себе си този факт създаде абсурд в досъдебното производство, което според редица експерти не стигна до разкриване на обективната истина, която удобно остана някъде в миманса.

Така или иначе Анита Желева, по мъж Мейзер – от брака си с американец, отиде на съд с обвинение в причиняване на смърт по непредпазливост. Няколко месеца по-късно – в края на декември същата година, Окръжният съд във Варна я призна за виновна и я осъди на 3 години затвор, което дефакто беше изключително благоприятна присъда предвид крайно неизяснените обстоятелства около смъртта на Николай и редицата въпроси, които останаха без отговори. Въпреки това, както и компетентния съвет на адвоката си Олег Атанасов, сексбомбата, която се прочу и като скандална носителка на титлата „Мисис България Свят“ 2014, реши да обжалва присъдата. Нае софийски адвокати, които внесоха жалба в съда, а на въззивната инстанция – Апелативен съд – Варна делото беше върнато на първоинстанционния съд за ново разглеждане заради процесуални нарушения. Наново Окръжният съд в морската столица призна Мейзер за виновна и я осъди на 4 години и два месеца лишаване от свобода.

Последва ново обжалване на присъдата, а също така и протест на процесуалните представители на майката на Николай Петранка Димова, която е конституирана като частен обвинител. Така се стигна и до настоящото дело, на което Анита Мейзер изскочи с поредна „революционна“ версия – че изобщо не е била в апартамента. Разплаквайки се пред съдебния състав, сексбомбата заяви, че не била присъствала изобщо и не е поставяла никакви „свински опашки“ – строителните стяжки, с които е бил душен културистът. По думите й тя била отишла до магазина и след като се прибрала, го видяла да лежи на земята до масажната маса. С този нова линия на защитна теза случаят със смъртта на Николай Димов става не просто все по-заплетен, а тотално и категорично абсурден. „ШОУ“ няма да се старае да припомня безумията, които се случиха часове след като се разбра за трагедията – честaта смяна на версии от страна на Анита, това, че на три пъти предложила на полицаи да им бутне пари, за да не се раздухва случаят, за което беше осъдена и за подкуп, както и прочее циркове, които всъщност не дават отговор на изначалния въпрос – защо и как приключи земният път на Николай. Вестникът ни отдавна има поглед над личните отношения между двамата, тъй като самите те заедно и поотделно са споделяли пред медията ни.

Голямата част от нещата, твърде лични, са били спестявани и не им е давана публичност. Така или иначе не беше тайна, че имаха проблеми в брака и ревност, което съвсем обяснимо, преди да са налице каквито и да било данни за случилото се, проектира версията „убийство от ревност“. Тази хипотеза бързо отпадна. Не за друго, а защото фактите сочеха друго…

Факти, които и до настоящия момент, очевидно, на инат, защото на някого не е удобно или по някаква друга причина, остават в миманса, както и самата обективна истина за смъртта на Николай. Основните и сериозни притеснителни въпросителни около този случай си остават в абсолютните противоречия между аутопсия и изготвена впоследствие съдебномедицинска експертиза, както и отказите на съда да назначи нова, комплексна, за да се види каква е истината. Макар преди време близките на Николай да бяха ангажирали по частен път експерти, чиито заключения се припокриха изцяло с тези на медиците, извършили аутопсията, а именно – че Николай на практика е бил убит, съдът възприе съвсем друго становище.

То беше изготвено от експерти към катедрата по съдебна медицина в Плевен, чиято експертиза някак странно е пропуснала съществени емпирични данни. Или по-конкретно, че Николай е бил подложен на сериозен външен натиск, при който е получил зверски наранявания като например счупване на носа на границата с хрущялната кост, точковидни вътрешнокожни кръвоизливи по лицето, шията, раменния пояс и горната половина на гръдния кош, множество дълбоки кръвонасядания, разположени от двете страни на гръбначния стълб, кръвонасядания по двете лакътни стави по задната повърхност (от упражнен натиск в тези части на тялото на Димов, докато са му стягали „свинските опашки“)…

Всъщност описаните от медиците наранявания са множество. Според експертите, извършили аутопсията, всички травматични увреждания в областта на лицето, главата, гръдния кош и гърба са причинени от действието на твърди тъпи предмети. А видът на травмите говори, че са причинени „по механизма на притискане в две противоположни области на тялото“. Много важен момент в експертизата, който хвърля съвсем различна светлина от твърдяната до момента „смърт по непредпазливост“, е: „наличието на кръвонасядания по гърба и задните повърхности на крайниците, говори за натиск в тази област, което обуславя фиксирането на тялото по лице към терена“.

В секретна справка, изготвена от софийски съдебни медици пък се казва: „…единодушно считаме, че съдебномедицинското значение на тази травма е важно в конкретния случай и това се изразява в: описано е кръвонасядане в големи размери, получено е приживе. За да има кръвонасядане освен травмиращ удар, следва да има и помпена функция на сърцето, създаваща налягане в кръвоносните съдове, наличие на кръв в тях и време на изявата на кръвонасядането; травмата е разположена  в област, където човек трудно може да се самонарани.

Ако пострадалият е легнал по корем с лице към масажната маса със завързани крайници (както твърди Мейзер, че е било – б. а.), единственият начин да бъде получена такава травма е удар по главата от друго лице; не е възможно, ако смъртта на Димов е настъпила на масажната маса (както твърди единствената очевидка – Желева), травма с такава изява да бъде обяснена като постмортем, получена при падане по гръб от масажната маса“.

При всичко това обаче, експертите от Плевен твърдят, че смъртта на Николай е настъпила от асфиксия, но много удобно пропускат, че е била причинена от натиск. На практика от заключението им може да се съди, че едва ли не Николай сам е поставил опашките и се е задушил – както очевидно твърди и самата Мейзер в последната си версия. Истината е, че е абсолютно вероятно не тя да е убила мъжа си, защото фактите сочат именно натам. Няма как жена с нейното телосложение да  причини подобни травми на Николай, който беше мъж канара. Точковите кръвонасядания по гръдния му кош сочат за сериозен натиск – най-вероятно с колене върху гърба му от поне един човек, и то минимум 100-килограмов.

От самото начало на делото, адвокатите на близките на Николай и частни обвинители, твърдят, че разследването по случая със смъртта на Димов не е проведено всестранно и обективно, а също така – не е обърнато внимание на именно тези ключови факти и доказателства. На няколко пъти те искаха нова експертиза, която беше отказана. На практика това дело започва да се оформя като един грандиозен абсурд, който ще бъде натаманен с удобно заключение, които пък от своя страна ще „докажат“, че Николай Димов си е стегнал със „свински опашки“ краката, после и китките, а след това се е задушил, пристягайки си не една, а две „свински опашки“ и на врата. От целия този грозен цирк страдат най-вече близките и роднините на Николай, които споделят пред „ШОУ“, че съдебната ни система е крайно опорочена.

„Това, че пуснаха Анита Мейзер на свобода, е обида към паметта на сина ми! Тази съдебна система просто не работи! Свидетели сме единствено на една тенденциозна съдебномедицинска експертизa, която обслужва защитната теза на тази жена“, проплака пред наш репортер Петранка Димова.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

България

Картечен изстрел оглуши булевард „България“! В София, посред бял ден е убит най-богатият българин и банкер!

Published

on

Така и това убийство остава неразкрито. 

Приживе завършилият Международни икономически отношения в УНСС и школата на МВР Емил Кюлев беше определен от списание „Впрост“ като втори по богатство в България.

Освен един от най-влиятелните банкери, той беше собственик на ваканционен клуб „Ривиера“ на Златни пясъци, на „Интерхотел-Сандански“ и още много фирми.

Беше и основен инвеститор в инициативния комитет за „Супер Боровец“, чийто председател бе Симеон Сакскобургготски, припомня дир.бг.
Емил Кюлев бе избран за икономист на 2002 г. в конкурса „Мистър Икономика“. За известно време той беше и икономически съветник на президента Георги Първанов.

Убийството

На 26 октомври 2005 година, около 9 часа сутринта, по столичния бул. „България“ се движи автомобилът БМВ на Емил Кюлев. Малко преди кръстовището с „Димитър Несторов“ шофьорът намалява скоростта заради колона коли. В този момент от крайпътните храсти вдясно изскача нисък мъж с нахлупена плетена шапка, който стреля 12 пъти с автоматичен пистолет срещу четящия вестник банкер. Докато килърът изчезва, шофьорът губи управление и се удря леко в аудито пред него. Кюлев обаче вече е мъртъв – покосен на място от 7 куршума, 3 от които в главата.

Минути след покушението, тогавашният вътрешен министър Румен Петков научава новината на пресконференция с правосъдния министър за напредъка на България в борбата с организираната престъпност. Той заявява, че убийството е политическо, с цел да злепостави България пред Европейския съюз, който в този момент пуска поредния критичен доклад.

В съобщение от пресслужбата на президента Георги Първанов, който отменя свое посещение в провинцията по случай Димитровден, също се казва, че става дума за „показно убийство, което търси политически ефект. Според държавния глава изборът на момента е „целенасочена провокация и посегателство не само срещу обществения ред в страната, но и срещу усилията за постигане на европейското членство на България“.

Доказателства за тази версия обаче така и не са открити.

След показното убийство МВР разпространява фоторобот на стрелеца. Иззети са камерите на близък до местопрестъплението магазин. Във видеото са записани всички, минавали оттам в последните дни. Един от тях очевидно има връзка с убийството – оглежда обстойно района, дори наднича в търговския обект. Мъжът обаче не може да бъде разпознат.

Чак до 2010 година, когато е арестувана бандата на Петър Стоянов-Сумиста – Килърите. Антимафиотите разплитат две нейни убийства, свързани с милиони левове обезщетение от фалиралата „Тракиябанк“. Тогава изплува версията, че същата група може да е организирала убийството на собственика на ДЗИ. Това съмнение се подкрепя от факта, че мъжът от записа е разпознат като един от стрелците на Килърите – Георги Петков-Дачи.

Като поръчител пък е заподозрян един от лидерите на групата – великотърновският бизнесмен Георги Вълев, свързан с „Тракиябанк“. Смята се, че Кюлев е убит, за да може след това съпругата му да бъде притисната и по-лесно да се вземат обезщетения от ДЗИ.

Банковата връзка

Още през 1989 г. Емил Кюлев основава „Туристбанк“, която се преименува на „Туристспортбанк“, а по-късно на „Търговска и спестовна банка“. През 1995 г. напуска ТСБанк, която по-късно фалира, и учредява Българо-руската инвестиционна банка (БРИБ), после трансформирана в СИБАНК. През 1997 г. Кюлев излиза като акционер от БРИБ, купува пловдивската „Тракиябанк“ и тя става „Росексимбанк“. Това се случва с помощта на скандалния руски бизнесмен Майкъл Чорни, а в надзорния съвет са Тодор Батков и Владимир Грашнов.

През 2002 г. ДЗИ АД е продадено на притежаваната от Кюлев „Контракт София“ ООД за 21,5 млн. евро. „Росексимбанк“ се преименува на ДЗИ Банк и възниква Българска финансова група ДЗИ.

Разследващите се връщат назад и намират връзка – малко преди разстрела Кюлев планира продажбата на „ДЗИ банк“ на гръцки трезор. След смъртта му част от 120-те акционери на затворената „Тракиябанк“ решават да се намесят в предстоящата продажба. Един от основателите на „Тракиябанк“ – Таньо Вълев, брат му Георги Вълев и двама адвокати – Пламен Луков и Петър Лупов (вторият по-късно беше убит, а с доживотни присъди за това и още две убийства в затвора са Георги Вълев, Сумиста и Васил Костов – Кеца – б.р.), предявяват претенции за 54 на сто от дяловете. Става дума за 57,4 млн. лв.

В крайна сметка гръцката “Юробанк И Еф Джи” купува „ДЗИ Банк“ за 158 млн. евро, а през 2007 г. застрахователят ДЗИ става собственост на белгийската „Кей Би Си“ за рекордната сума от 185 млн. евро.

В края на 2010 г. вътрешният министър Цветан Цветанов заявява:

„Вървим усилено по разкриване на убийството на банкера Емил Кюлев, има още много работа, но и възможности то да бъде разкрито. Ако имахме задълбочен анализ за убийствата (извършени от Килърите – б.р.) и всичко, което се е случило през 1996-1997 година с фалирането на банките, защото всичко, което е свързано с тези убийства, е водено за разпределяне на пари, които Кюлев е имал като задължение към собственици на бивши банки“.

Братът на банкера – Юри Кюлев, пък е призован като свидетел по делото срещу Килърите, където описва цялата банкова сага.

Разследващите обаче така и не намират достатъчно доказателства и убийството на банкера остава поредното „студено досие“.

US посланик подозира властите, че са прикрили случая

Два доклада на американското посолство от ноември и декември 2005 години, разпространени от Укилийкс, обаче хвърлят сянка на съмнение върху това дали разследването е водено както трябва. В секретните документи посланикът на САЩ в София по това време – Джон Байърли, пише:

„Дали по предварителен план или поради некадърност, полицията изглежда провали началната фаза на разследването на убийството на Кюлев. Например, снимки, широко разпространени в интернет, показват как голяма група полицаи тъпчат по мястото на престъплението без никаква очевидна и ясна цел. Както каза с печал един от нашите български контакти: „Това не е сериалът „От местопрестъплението“.

По-късно дипломатът подчертава, че 6 седмици, след като банкерът е застрелян, МВР не е иззело ключови улики като компютъра му, телефонни разпечатки и банкови сметки. Нещо повече, отхвърлена е американската оферта за тяхно проучване.

Полицията не е извършила и основната виктимологична работа по разследването на убийството, включваща установяването на мотивите на престъплението на базата на контактите на жертвата, допълва Байърли.

По думите му човекът на ФБР към посолството е бил уверен от МВР, че банковите сметки на Кюлев в България ще бъдат запорирани „още на следващия ден“, но това не се е случило. Официално МВР прехвърля вината на прокуратурата, която не е издала необходимите ордери за обиск. Посланикът уточнява, че в други случаи, които нямат такава политическа окраска, съвместни разследвания на ФБР и МВР лесно са преодолявали подобни пречки.

„Фактът, че властите срещат препятствия в разследването е подозрителен и това е удобно на високопоставени политици, имащи връзки с убития банкер“, пише още Байърли.

И изказва подозрения, че правителството не желае да стигне до края на разследването от страх, че разкрития за тъмното минало на банкера могат да притеснят високопоставени политици, включително президента Първанов. Твърди се, че именно Кюлев е финансирал предизборна му кампания през 2011 година, отбелязва дипломатът.

Веднага след убийството той дори пише до Вашингтон:

“В София е убит български перач на пари”…

Continue Reading

България

Последна информация! Пиян и дрогиран ром закла от ухо до ухо 22-годишната Мария на бул. Витоша!

Published

on

В Стара Загора бе открит трупа на циганка, а малко след това бе задържан и убиецът. Както Брадва.бг съобщи тялото е на млада жена, карана да проституира от мъжа си. Жената всъщност е майка на 5-годишно дете в жилище на улица „Витоша“ в циганския квартал „Лозенец“.

22-годината Мария от фамилията Рибкоолар има 5-годишен син, чийто баща Тодор я ревнувал непрекъснато и я заплашвал с убийство от затвора. Там той до скоро излежавал присъда за опит да нарани с брадва съседка, направила му забележка, разказва Гита, лелята на малкия Демир, пише „Телеграф“.

В нощта на 23 срещу 24 март Тодор се върнал доста пиян, от вратата се скарал с бабата и лелята, напъдил детето да спи при тях и прибрал Мария в тяхната си „къща“.

По някое време се чули викове, след това всичко утихнало. На сутринта в неделя Гита пратила Демирчо да повика майка си. При вида на потъналия в кръв труп малкият се разпищял. Всичко в стаята на Тошо и Мария било оплискано в кръв, ножът бил захвърлен до спалнята, едно от пердетата на прозореца била откъснато и по него също имало кървави следи. Намерили убиеца сврян под леглото в къщата на родителите му. Първоначално майка му отричала да го е виждала, но полицейското куче надушило следата и бил арестуван.

„Тодор или Таир, както е ромското име на убиеца, е от рода на Бенджооларите, всички са едни такива дребни, нисички и набита, ама много люти и все налитат на бой. От много време се дрогираше, беше на пико, мина на някакви кристали, напоследък май и с по-тежка дрога се друсаше…“, коментираха близките на убитата жена.

От Рибкооларите са категорични, че Мария не е била проститутка, по думите им жената не работела, грижела се за синчето си, разчитала на детските, които получавала от социалните.

Според тях клевета било, че са сред уличните дилъри на наркотици, пускали такива слухове завистници.

Сравнително хубавата им къща била построена от спестявания от работа в Гърция. Тодор се запознал с Мария, докато тя била ученичка. Направили голяма сватба, по онова време мъжът все още не бил посегнал към наркотиците и дори работел по строежите. После нещата се объркали, Таир все по-често оставал без работа, напивал се, пропушил канабис, после се обърнал и към синтетичната дрога. За щяло и нещяло пребивал Мария, а от затвора излязъл съвсем пристрастен към наркотиците. При огледа на мястото на произшествието в квартал Лозенец са иззети нож, дрехи и част от одеялото със следи от червеникава течност.

Назначени са и се извършват експертизи – съдебномедицинска на пострадалата, дактилоскопна експертиза и ДНК експертиза, разпитват се свидетели, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Тодор В. е обвиняем за умишлено убийство и е в ареста за 72 часа. Ако бъде признат за виновен, го грози затвор от 10 до 20 години.

Continue Reading

България

Немската верига KiK отваря 10 магазина в България

Published

on

Една от най-големите вериги магазини за дрехи в Германия – KiK, влиза на българския пазар през 2019-а, като планира да отвори 10 магазина през първата година.

Това заявяват от пресцентъра на дружеството в отговор на запитване на Money.bg.

Точното местоположение на магазините все още не е напълно уточнено, като към момента се правят анализи. От компанията посочват, че разглеждат различни локации за тях – от търговски улици, през търговски центрове, до специализирани пазари. Важни критерии са достъпността, търговската среда, покупателната сила, броят на домакинствата в района и други.

Моделът на работа на KiK е нов за българския пазар на текстилни изделия, като веригата е в категорията „дискаунтър“ – търси се максимално ниска цена чрез типични похвати за този тип търговия като големи по обем предварителни поръчки, директна работа с доставчици без оскъпяване от посредници, използване на морски транспорт, който е най-евтиният и други.

Този модел носи сериозен успех на компанията, която през миналия август отчете най-добрия финансов резултат от създаването си – над 2 милиарда евро приходи през търговската 2017 година. Дружеството има 3 564 магазина в Европа, от които 2 579 в Германия. Служителите на компанията са 26 852, от които почни 20 хиляди в Германия.

KiK оперира на 10 европейски пазар, като от следващата година те ще станат 12. Веригата влиза освен на българския пазар и на румънския със сходен брой магазини – 10.

Continue Reading
Advertisement

Интересни

България3 дни ago

Картечен изстрел оглуши булевард „България“! В София, посред бял ден е убит най-богатият българин и банкер!

Така и това убийство остава неразкрито.  Приживе завършилият Международни икономически отношения в УНСС и школата на МВР Емил Кюлев беше...

България3 дни ago

Последна информация! Пиян и дрогиран ром закла от ухо до ухо 22-годишната Мария на бул. Витоша!

В Стара Загора бе открит трупа на циганка, а малко след това бе задържан и убиецът. Както Брадва.бг съобщи тялото...

България4 дни ago

Немската верига KiK отваря 10 магазина в България

Една от най-големите вериги магазини за дрехи в Германия – KiK, влиза на българския пазар през 2019-а, като планира да...

България4 дни ago

Пълен обрат: Ето какво се случва с българчето Николай, което се роди на борда на самолет (ВИДЕО) –

Българското бебе, което преди близо година и половина проплака на борда на самолет на 12 000 метра височина, се готви...

България4 дни ago

Ампутираха пръстите на краката на дете от Враца, майка му стъпвала върху тях

По искане на Районна прокуратура – Враца съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо П.Г., обвинена за...

България4 дни ago

Цветан Цветанов кацна в София: Първо Борисов ще научи за оставката!

Минути преди 13 ч. самолетът, с който пристига Цветанов, кацна на Летище София. Благодаря ви за това топло посрещане. Но...

България4 дни ago

Разтърсващо! Убийците на Валя са извършили с нея немислимото, преди да я убият!

По-рано днес стана ясно, че двама мъже са задържани за жестокото убийство на 53-годишната Валя Георгиева от Харманли. От държавното...

България4 дни ago

Едно момиченце казало на майка си

Едно момиченце казало на майка си: – Мамо, вчера като те нямаше, татко доведе една леличка, сложи я на леглото,...

България4 дни ago

Тъжни новини за Ахмед Доган. Край! Раздели се с най-скъпото. Сокола се прости с дъщеря си

Децата са най-ценното богатство на Земята за всеки един човек. Дойде денят, в който на емблематичният политик Ахмед Доган му...

България4 дни ago

Виц – Двама българи отиват да свалят чужденки на морето

Двама българи отиват да свалят чужденки на морето. Още първия ден се забиват в една дискотека, виждат две мацки и...

България4 дни ago

Тези зодии ще имат късмета да открият истинското щастие през април 2019-та година –

Четирите знака на зодиака през април 2019 г. ще открият истинското щастие, ще получат добри новини и ги очакват много...

България4 дни ago

НСО гръмна преди броени минути: Атентат срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган е…

НСО охранява Ахмед Доган заради заплаха както от територията на страната, така и извън нея. Това се посочва в отговор...

България4 дни ago

Вижте какъв номер ми скрои касиерка в Кауфланд

Преглеждайки си касовата бележка от Кауфланд, забелязах, че имам платен хляб, който не съм купувала. Не съм за 80 стотинки,...

България4 дни ago

Апартаментите са нищо! Преди малко МВР арестува министър – шеф на организирана престъпна група!

Бившият министър в руското правителство Михаил Абизов е бил арестуван по обвинения за присвояване на 62 милиона долара, съобщи Асошиейтед...

България4 дни ago

Европарламентът реши: Ето кога спираме да местим стрелките!

Спираме да въртим стрелките на часовника, решиха евродепутатите в Страсбург. Масовото време в Европа, поне според нагласите тук в Страсбург...

България4 дни ago

Страшна зараза тръгна от Враца

Нова зараза, тръгнала от Враца, поваля наред в Северозападна България. През миналата седмица ескперти от регионалната здравна инспекция са установили...

България4 дни ago

Ето какво те чака в следващите дни (Хороскоп до края на седмицата)

Овен Най-силното ви оръжие сега ще бъде вашето въображение. Не си поставяйте граници на фантазията. От необятното ѝ поле ще...

България4 дни ago

19-годишен баща удуши детето си, защото му пречи да спи, после му пуснал ток, за да го “съживи”

Такива хора живеят около нас … Един млад баща в Арканзас, САЩ, удуши малката си дъщеря. След това се опита...

България4 дни ago

Почивай в мир, дете. Кой уби 14-годишната българка Мадлен

14-годишна българка почина вчера в болница в Сан Франциско, след като е била блъсната на пешеходна пътека, докато разхождала кучето...

България4 дни ago

Два месеца след смъртта на Ласкин: Съдбовен обрат в живота на Алекс Сърчаджиева

Работата издърпа Алекс Сърчаджиева от дъното Алекс Сърчаджиева намери сили да се върне към живота – пише в. „Уикенд“. Два...

Advertisement

Trending