Смачкани до неузнаваемост са автомобилите – фиат и субару, се блъснаха малко преди Садово, предаде репортер на TrafficNews.bg. На мястото на зловещата катастрофа е бил шефът на Областната дирекция на МВР – Пловдив ст. ком. Атанас Илков, съобщава „ТрафикНюз„.

Гледката е ужасяваща, от предницата на едната кола не е останало нищо, навсякъде по пътя има разпилени стъкла, части от автомобилите и дрехи на хората, пътували в тях. Изкараха трупа на загиналата жена от субаруто и го откараха с линейка.

Припомняме, намясто загина 46-годишна пътничка в субаруто, управлявано от жена на същата възраст. В болница е откаран шофьорът на фиата, който е 40-годишен от Ягодово и състоянието му е сериозно.

Също в болницата в Пловдив е и 67-годишна жена, която е пътувала в третия автомобил с 69-годишен водач.

По първоначални данни фиатът, пътуващ от Садово към Пловдив, предприел изпреварване, навлязъл в насрещната лентата и се блъснал в субаруто, а след това в движещия се след него опел.

Движението в двете посоки продължава да е ограничено, полицейски служители насочват автомобилите по обходни маршрути. Огледът продължава.